G. Karaliūnaitė apie gyvenimą po skyrybų: bijau, kad galiu tęsti savo šeimos moterų kelią | Diena.lt

G. KARALIŪNAITĖ APIE GYVENIMĄ PO SKYRYBŲ: BIJAU, KAD GALIU TĘSTI SAVO ŠEIMOS MOTERŲ KELIĄ

  • 3

Žinoma dainininkė Gintarė Karaliūnaitė neslepia, jog išgyventos skyrybos buvo be galo sudėtingas laikotarpis jos gyvenime. Tačiau šiandien moteris šypsosi, nestokoja energijos ir visa galva yra pasirėmusi į mylimas veiklas.

Šeštadieniais 9 val. per TV3 rodomos laidos „Virtuvės istorijos“ viešnia tvirtina nustūmusi į šalį planus apie naujus santykius bei džiaugiasi atradusi vidinę ramybę ir laimę gyventi vienai.

Šeštadienio laidoje visas dėmesys bus skiriamas vieno puodo patiekalams, kurie greitai ir paprastai paruošiami, tačiau yra gardūs ir be galo maistingi. Laidos vedėja šefė Ilona Juciūtė-Čibirkienė grietinėlės padaže troškins vištieną, o Dilanas Dampella Gamage ruoš aštrius ryžius su dešrelėmis ir prabangiu šafrano prieskoniu.

Būtent šių patiekalų ragauti atvyks dainininkė G. Karaliūnaitė. Nors moteris viešumoje matoma ne dažnai, ji pasakoja savo muzikinės karjeros nesustabdžiusi, ir visas vasaras skirianti būtent šiai veiklai.

„Iš scenos nepasitraukiau – jau trečią vasarą aktyviai dainuoju šventėse, renginiuose. Būtent todėl jau pradėjau gražintis, nes netrukus prasidės ir koncertų maratonas. Karantinas paveikė figūrą, tačiau dėl protarpinio badavimo jau pavyko numesti keletą kilogramų“, – laidoje atviraus dainininkė.

Tačiau moteris buvo atvira – augindama mažąją savo dukrelę Sofiją, kartu su ja kartais neatsispiria ir kulinarinėms nuodėmėms.

Vyras, atėjęs į moters gyvenimą, kuri jau turi jį susikūrusi pati, niekaip negali jo sugadinti, negali ir vegetuoti tokiam pačiame, jis jį turi tik pagerinti. Tai kur dabar tu tokį rasi, kuris norėtų pagerinti jau ir taip gerą gyvenimą?

„Mano dukra neleis sumeluoti – mūsų savaitgaliai prasideda nuo blynų. Turiu firminį jų receptą: bananiniai blynai, sukrauti į bokštelį, supjaustyti kaip tortas, ir dar viskas pertepta riešutų kremu“, – pasakos moteris.

Visgi, nors karantinas ir pristabdė Gintarės muzikinę veiklą, užsiėmimų dainininkei tikrai netrūksta. Ji, sekdama savo mamos, žinomos žolininkės, pėdomis, ėmė kurti natūralius, rankų darbo gaminius iš žolelių ir aliejų.

„Kai manęs paklausdavo, ar perimsiu mamos verslą, sakydavau, kad nejuokautų. Tačiau prisikalbėjau: dabar man labai įdomūs augalai, kiekvieną dieną galvoje verda idėjos, jeigu ko nežinau – ieškau informacijos, skaitau, domiuosi. Atėjo tas laikas, jog gyvenime atsilaisvino labai didelė dalis, kada neberūpi jokios meilės-seilės, ir aš jį dabar skiriu savo mažam verslui. Noriu susikurti savo mažą eko ūkį, kuriame būtų gamyklėlė ir galėčiau gaminti ne tik tepamus produktus, bet ir valgomus“, – ateities vizija dalinsis dainininkė.

Nelengvą skyrybų etapą išgyvenusi Gintarė tvirtins, kad apie naujus jausmus ir santykius šiuo metu tikrai negalvoja. Moteris džiaugiasi atradusi vidinę pilnatvę – dabar visą savo laiką ji skiria sau, savo mylimoms veikloms bei vaikams.

„Bijau, kad galiu tęsti savo šeimos moterų kelią. Niekada taip negalvojau, visą laiką turėjau susikūrusi gražias iliuzijas ir to labai siekiau. Nepavykus pirmai santuokai, vis tiek vyliausi to pasiekti, tačiau dabar pajutau didžiulį gėrį gyventi vienai. Vyras, atėjęs į moters gyvenimą, kuri jau turi jį susikūrusi pati, niekaip negali jo sugadinti, negali ir vegetuoti tokiam pačiame, jis jį turi tik pagerinti. Tai kur dabar tu tokį rasi, kuris norėtų pagerinti jau ir taip gerą gyvenimą?“ – laidoje išmintimi dalinsis Gintarė.

GALERIJA

  • G. Karaliūnaitė apie gyvenimą po skyrybų: bijau, kad galiu tęsti savo šeimos moterų kelią
  • G. Karaliūnaitė apie gyvenimą po skyrybų: bijau, kad galiu tęsti savo šeimos moterų kelią
  • G. Karaliūnaitė apie gyvenimą po skyrybų: bijau, kad galiu tęsti savo šeimos moterų kelią
  • G. Karaliūnaitė apie gyvenimą po skyrybų: bijau, kad galiu tęsti savo šeimos moterų kelią
tomasfoto.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Patirta

Jau tas kelias ir yra kaip mamos.Ko čia pergyventi.Dziaukis gyvenimu o tą vyrą laikiną visada turėsi.Kam jis visam laikui, tokių nėra,nebent nieko nematysi, nieko negirdėsi ir vyrui charemą pradėsi išlaikyti.Tokie daugumoje vyrai,nuo vienos ,ant kitos šlykštu.

Zita

Užgesusi žvaigžde. Braške- devyntaške.

Nejuokaukit

nu jau kur jinai senai nematoma viešumoje. Nesamonė! Kiekviena miela diena kiurkso Girstupio parduotuvės foje prie pat kavos aparato , lendžiantis žemyn į Girstupio turgelį. Įeini per paradines Girstupio duris iš Kovo 11-osios pusės ir tiesiai sėdi išsidrėbusi Karaliūnaitė su savo žolelėm. Ir taip kiekvieną diena sėdi, net ir savaitgaliais. Jau man jinai atsibodus iki gyvo kaulo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS