G. Makūnaitė savo gerbėjus palepino nuogu užpakaliuku | Diena.lt

G. MAKŪNAITĖ SAVO GERBĖJUS PALEPINO NUOGU UŽPAKALIUKU

  • 9

Norvegijoje gyvenanti 30 metų Gerda Makūnaitė socialinėje paskyroje vėl nudžiugino savo gerbėjus. Kūno rengybos rungtyje sportuojanti vilnietė paviešino savo įspūdingo nuogo užpakaliuko nuotrauką.

Neseniai Norvegijos čempionate 2 vietą užėmusi ir prestižiniame kūno rengybos mėgėjų "Mr. Olympia" čempionate Prahoje į geriausiųjų šešetuką patekusi G.Makūnaitė driokstelėjo socialiniame tinkle: moteris paviešino fotografo Mariaus Wallino nuotrauką.

Iš nugaros nusifotografavusi Gerda – nuoga.

Ši nuotrauka greitai sulaukė daugybės "patinka" bei gerbėjų komplimentų: "Kodėl Gerda taip dažnai erzina vaikinus?", "Labai gražu", "Super atrodai!", "Čia foto be konkurencijos. Net mano "ekstrymą" lenkia", "Dvigubas grožis!"

Ar reikėjo drąsos apsinuoginti?

"Ne, nereikėjo, – šyptelėjo G.Makūnaitė. – Tačiau, kad turėčiau tokį užpakaliuką, reikėjo labai daug pastangų, treniruočių, mitybos, disciplinos. Tai – dvejų metų darbas."

GALERIJA

  • G. Makūnaitė savo gerbėjus palepino nuogu užpakaliuku
  • G. Makūnaitė savo gerbėjus palepino nuogu užpakaliuku
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

kaunas

Pirmoj foto labai grazus,antroj tik triusikeliai ,grazumas pasleptas.

na

ir kas dabar pasakys, kad emigruoja ne atliekos? tai va

N16

Anksciau tokio pobudzio zinias spausdindavo playboy zurnale. O dabar dienrastyje... suaugusiu akys ir smegenys jau priprato prie tokiu "ziniu", bet kazin kaip tokios "zvaigzdes" plikom su bi nem atrodo 5-10 metu vaikam? Tipo irgi normaliai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS