G. Ruplėno žmona: neliko nieko, ko vienas kitam nebūtume pasakę | Diena.lt

G. RUPLĖNO ŽMONA: NELIKO NIEKO, KO VIENAS KITAM NEBŪTUME PASAKĘ

Kai prodiuseris ir laidos „Dviračio žinios“ kūrėjas Gintaras Ruplėnas iškeliavo Anapilin, su žmona jis turėjo švęsti 27-ąsias vestuvių metines. Dalia Ruplėnienė sako, kad laikas prabėgo labai greitai, ir prisimena tą dieną, kai jiedu, būdami dar studentai, pirmą kartą susitiko traukinių stotyje. Praėjus vos trims mėnesiams įsimylėjėliai jau nešė prašymą tuoktis.

„Jeigu nebūtume susituokę taip greitai, tai būtume nesusituokę išvis. Mes labai skirtingi. Kaip juokdavomės, joks horoskopas mums nerodytų, kad galime būti kartu. Tačiau vienas kitam buvom labai stiprūs mokytojai. Buvau labai griežtų pažiūrų, galvodavau, kad draugausiu tris metus ir tik tada susituoksiu, o draugavau tris mėnesius ir sulaužiau visus savo principus“, – pasakoja moteris.

Amžinai jaunas ir linksmas – toks G. Ruplėnas visada išliks savo šeimos ir draugų atmintyje. Jo žmona D. Ruplėnienė sako, kad netekties skausmą laikas galbūt sumažins, o kol kas to palengvėjimo tenka laukti.

Vis dėlto, sėsdama prieš laidos „Gyvenimas“ filmavimo kameras, moteris pasiryžo nelengvam pokalbiui. Prieš pusantrų metų į Izraelį susiruošę sutuoktiniai, po savaitės aplankė ir Jordaniją, tik iš ten D. Ruplėnienė grįžo viena.

Jos vyrui prodiuseriui, humoristui ir kultinės laidos „Dviračio žinios“ kūrėjui G. Ruplėnui netikėtai sustojo širdis. Moteris sako jautusi, kad kelionė nieko gero nežada, turbūt dėl to ilgai jos stengėsi išvengti.

G. Ruplėnas, moters pasakojimu, į Jordaniją veržte veržėsi, o jai, kertant Jeruzalės ir Jordanijos sieną, taip stipriai sutino kojos, kad vos galėjo paeiti. D. Ruplėnienės teigimu, buvo ir daugiau ženklų, įspėjančių apie nelaimę.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Gyvenimas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS