Garsios Lietuvos atlikėjos susibūrė bendram projektui | Diena.lt

GARSIOS LIETUVOS ATLIKĖJOS SUSIBŪRĖ BENDRAM PROJEKTUI

  • 3

Trys žinomos dainininkės uždainavo kartu. "La forza" – taip pasivadino jau ne vienerių metų patirtį scenoje skaičiuojančios ir bendram projektui susibūrusios žavios moterys Vaida Genytė, Renata Norvilė ir Neringa Nekrašiūtė.

Klausytojams jos pateikia pirmąjį kūrinį "Tau, meile".

"Kuo skirsimės nuo kitų grupių? Visų pirma tuo, kad dainuosime populiariąją klasiką, o ši niša dar nėra užimta. Kadangi scenoje neesame naujokės ir kiekviena iš mūsų jau turime savo klausytojų ratą, tad kodėl nesujungus jo į vieną?", – šypteli R. Norvilė.

Idėja susiburti su dar keliomis kolegėmis bendram projektui Renatai kilo prieš keletą metų, tik viskam – savas laikas, rašoma pranešime spaudai.

Tas laikas atėjo, kai savo idėją ji papasakojo N. Nekrašiūtei, kuri tuo metu dalyvavo projekte su Renatos vyru Deividu Norvilu - Deiviu.

"Dvejus metus trise – Renata, Deivis ir aš – džiuginome savo klausytojus kalėdiniuose koncertuose. Tuo metu, kai Deivis vienas dainuodavo ant scenos, o mes su Renata užkulisiuose laukėme savo pasirodymų, ji vis prasitardavo: "Žinai, mums būtinai reikia dainuoti kartu". Vienais metais palinksėjome, kad taip – reikia, antrų metų sausio mėnesį Renata ėmė ir man paskambino, pasakė, kad turi dainą, kurią jai sukūrė Deivis ir ją nori įrašyti. Taip viskas ir prasidėjo... ", – pasakoja V. Genytė.


Renata įsitikinusi, kad tiek daug laiko, kol mintis realizavosi ir virto kūnu prabėgo ne veltui. "Manau, atėjo tinkamiausias laikas. Niekas gyvenime nevyksta atsitiktinai. Per tuos metus visos sukaupėme daug patirties – ir gyvenimo, ir scenos, turime kuo pasidalinti", – sako Renata.

Būtent tai – su metais augančią patirtį, išmintį, stiprybę – trejeto pavadinimas ir atspindi. "La forza"  išvertus iš italų kalbos reiškia "jėga". Norėjome, kad pavadinimas būtų reikšmingas, stiprus, o "La forza" kaip tik toks ir yra. Supratome, kad visos kartu mes esame didelė jėga, – šypteli moterys. – Populiarioji klasika – mūsų arkliukas. Šis žanras  leidžia šiek tiek nukrypti nuo griežtų klasikos taisyklių, bet reikalauja balso galimybių bei profesionalumo. Manau, mums to nepritrūks." 

"O ar nenukentės svarbiausias mūsų visų gyvenimo projektas šeima? Ne, nes kai mama yra laiminga dirbdama širdžiai malonų darbą, tai ir šeima yra laiminga" – šypteli žinomos moterys.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

,La forza

,,La forza '' nesugebate Lietuviškai pasivadinti ,kam itališkai be to tai yra daina: ,,Elina Nechayeva atstovaus Estijai 2018 m. "Eurovizijoje" su savo daina "La Forza" . Ji laimėjo Estijos nacionalinį finalą savo drąsiai italų operos stiliumi...

nžn

Tai ir reikėjo įdėti žinomu atlikėju nuotrauka,o čia. . . .

na

Šaunuolės N. Nekrašiūtė nuostabaus balso ir grožio. Sėkmės ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS