Gražiausia Aukštaitijos blondinė: pigios blondinių grupės, užleiskit vietą talentams | Diena.lt

GRAŽIAUSIA AUKŠTAITIJOS BLONDINĖ: PIGIOS BLONDINIŲ GRUPĖS, UŽLEISKIT VIETĄ TALENTAMS

  • 2

„Kosmosas. Toks jaunas žmogus, o taip gražiai dainuoja“, − po septyniolikmetės „Lietuvos balso“  dalyvės Indrės Dubrovskytės pasirodymo nuostabos neslėpė Merūnas Vitulskis.

Gražiausia Aukštaitijos blondine šiemet išrinkta Panevėžietė į populiariausią Lietuvoje gyvos muzikos projektą atėjo parodyti savęs ir savo talento.

„Esu netipiška blondinė. Galiu dainuoti ne tik savo kūnu, bet ir širdimi. Ir, nors pati esu blondinė, labai nemėgstu pigių blondinių grupių, nes jos neužleidžia vietos tikriems talentams“, − drąsiai rėžia Indrė.

Mėgstamiausių merginos atlikėjų sąrašo viršuje – Kastytis Kerbedis ir Džordana Butkutė. „Lietuvos balso“ dalyvė juokiasi, kad pagal savo skonį ir požiūrį į gyvenimą turėjo gimti mažų mažiausiai dvidešimčia metų anksčiau. Jaunoji atlikėja nepraleidžia nė vieno K. Kerbedžio koncerto, o didžiausia jos svajonė – sudainuoti duetu su šiuo populiariosios estrados atlikėju. 

Scenoje Indrė tiesiog trykšta energija, ją pajuto ir nugara į dainininkę sėdėję „Lietuvos balso“ mokytojai.

„Aš mėgavausi... Taip susijaudinau, kad net neradau mygtuko, kurį reikėtų paspausti ir atsisukti...“ – po I. Dubrovskytės sunkiai žodžius rinko Donatas Montvydas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Runkelis

O kas nusprendė kad tai 'talentas"? Aš tarp savo runkelių irgi "talentas", bet televizoriaus ekrano negadinu savo feisu....

liurbis

uzles ja su savo intrigom silikonines barbes -muzikantes...per drasiai pasake apie mergas be talento...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS