Gražuolė D. Andriuškaitė: Lietuvos vyrai yra labai išlepinti | Diena.lt

GRAŽUOLĖ D. ANDRIUŠKAITĖ: LIETUVOS VYRAI YRA LABAI IŠLEPINTI

Apie gražuolę kaunietę Deimantę Andriuškaitę daugelis sužinojo dėl jos draugystės su garsiuoju aktoriumi Mario Cimarro. Net ir nutrūkus šiems santykiams, jauna ir veikli moteris iš viešumos nedingo – sėkminga modelio karjera, į antrą planą nenustumiamos studijos, o dabar ir pirmi žingsniai muzikinės karjeros link.

D.Andriuškaitės gyvenimas, energija, sugebėjimas siekti tikslų ir, žinoma, išvaizda nemažai kam kelia baltą, o kartais ir tamsesnių atspalvių pavydą... Deimantė tikina besistengianti nekreipti dėmesio į piktus žodžius, kadangi puikiai žino, kiek sunkaus darbo prireikė, kad galėtų džiaugtis tuo, ką turi šiandien.

Su modeliu, ką tik atšventusiu 25-ąjį gimtadienį, kalbėjomės apie sėkmingų santykių formules, lietuvių vyrų klaidas ir grožį, kurio samprata šiandien neretai prasilenkia su realybe.

– Perspėjai, kad nenori klausimų apie asmeninį gyvenimą. Draugystės su Mario laikais buvai atviresnė, noriai pasakojai apie savo santykius, ateities planus... Ar esi nudegusi dėl per didelio atvirumo? O gal tiesiog manai, kad laimė mėgsta tylą?

– Smarkiai nudegusi nuo viešumo nesu, mano nenoro kalbėti apie asmeninį gyvenimą priežastys kiek kitokios. Draugystės su Mario metu nė vienam iš mūsų nebuvo svetimas viešumas, o ypač jam, kai jau daugelį metų yra žinomas visame pasaulyje. Ilgai slėpėme savo draugystę, tačiau net ir tada, kai be mūsų leidimo spaudoje pasirodė žinių apie mūsų santykius, nebuvome šokiruoti, o paskui ir patys nusprendėme nebesislėpti, kad nebūtų remiamasi informacija iš svetimų lūpų. Jei mano antroji pusė būtų kitas žmogus, ne iš šou verslo pasaulio, tuomet viskas galbūt būtų buvę kitaip.

– Vis dėlto viešojoje erdvėje buvai linksniuojama kaip mergina, sudaužiusi širdį svajonių jaunikiui... Atskleisk paslaptį, kokia turi būti moteris, kad vyrui būtų ne tik trofėjus, kas vakarą laukiantis namuose, bet ir gyvenimo partnerė, kuria didžiuotųsi?

– Visų pirma manau, kad vyras su moterimi turi būti sielos bičiuliai ir geriausi draugai. Tuomet santykiai tęsis ilgai ir sėkmingai. Žinoma, kai moteris turi išsilavinimą, savos veiklos, net ir užmezgusi rimtus santykius ar sukūrusi šeimą nenustoja tobulėti, yra tikrai daugiau šansų, kad ji bus įdomesnė ir vyrui, šis ją labiau gerbs, matys ne tik kaip gražų žaisliuką, bet ir kaip asmenybę.

– Greičiausiai niekas nesiginčytų, kad Lietuvoje itin daug gražių merginų. Ar yra tekę pajusti konkurenciją tiek dėl darbo, tiek dėl populiarumo?

– Žinoma, konkurencija egzistuoja. Tačiau stengiuosi ignoruoti blogus dalykus ir susikoncentruoti tik ties teigiamais. Kai į gyvenimą žiūri optimistiškai, pozityviai nusiteikusi, savaime geriau sekasi.

– Ar jauti merginų pavydą?

– Tiesą sakant, pavydą jaučiu ne tik iš merginų, bet ir iš vaikinų. Dėl to nepykstu, nes suprantu, kad dažnai žmonės tiesiog nesuvokia, kad viskas, ką turiu, neatėjo per vieną dieną, o buvo pasiekta ilgu ir sunkiu darbu.

– Tavo socialinių tinklų paskyrose gausu nuotraukų iš įspūdingiausių pasaulio kampelių. Ar esi svarsčiusi užsienyje ne tik lankytis darbo ar pramogų klausimais, bet ir apsigyventi ilgesniam laikui?

– Užsienis yra mano kita planuojama stotelė po magistro studijų. Svarstau bent jau kuriam laikui persikraustyti į Jungtines Amerikos Valstijas arba Jungtinę Karalystę.

– Kokia šalis tavo širdžiai mieliausia?

– Mėgstamiausi atostogų maršrutai – Italija, Prancūzija, jei kalbame apie ilgesnes atostogas, negaliu nepaminėti ir Bahamų. Jau minėjau, kad nuolatos gyvenančią save geriau įsivaizduoju JAV ar Jungtinėje Karalystėje. Šiose valstybėse mane žavi didmiesčių ritmas, kultūrų įvairovė, taip pat ir veiklos bei galimybių gausa.

– Gražios lietuvaitės neretai savo širdį dovanoja jaunikiams iš užsienio. Kaip manai, ko trūksta lietuviams vyrams? Galbūt jie išlepinti moterų grožio ir per didelio dėmesio?

– Mesiu akmenį į lietuvių vyrų daržą, tačiau manau, kad jie yra labai išlepinti. Mūsų vyrai nemoka būti tikrais vyrais, įvertinti moterį, ja rūpintis, mylėti. Labai sunku suprasti, dėl ko taip yra. Galbūt iš tiesų Lietuvoje labai daug gražių ir šaunių moterų, be to, jos linkusios vyrams nemažai atleisti, taikstytis su nepatinkančiu elgesiu. Gal dėl to vyrai neretai ir pamiršta įvertinti šalia esančią nuostabią moterį, o priima ją kaip savaime suprantamą dalyką…

Mūsų vyrai nemoka būti tikrais vyrais, įvertinti moterį, ja rūpintis, mylėti. Labai sunku suprasti, dėl ko taip yra.

– Turi specialybę, susijusią su grožiu, neretai kalbi apie sportą, sveiką mitybą. Kaip pati rūpiniesi savo išvaizda?

– Modelio karjera tiesiogiai priklauso nuo išvaizdos, tad tikrai nemeluosiu, kad mano išorė – vien gerų genų nuopelnas. Reguliariai sportuoju, griežtai žiūriu, ką valgau, pasilepinu ir grožio procedūromis. Be to, sveikai gyvendama ne tik labiau džiaugiuosi vaizdu veidrodyje, bet taip pat ir emociškai jaučiuosi geriau.

– Galbūt paauglystėje esi turėjusi kompleksų dėl kokio nors savo bruožo?

– Paauglystėje turėjau kabes. Kadangi jomis "pasipuošti" teko tokio amžiaus, kai tarp vaikų yra nemažai priekabių ar net patyčių, būtent dėl išvaizdos šiuo aksesuaru tikrai nesidžiaugiau. Tačiau dabar dėl jų galiu džiaugtis gražia šypsena.

– Kaip manai, ar apskritai yra moterų, kurios tobulai atrodo iš prigimties ir joms nieko nereikia daryti?

– Gražių moterų iš tiesų labai daug. Tik bėda ta, kad dabar kaip grožio etalonas mums yra brukami nenatūralūs ir nerealūs dalykai. Kad ir šiuo metu itin išpopuliarėjusi smėlio laikrodžio tipo figūra – didelė krūtinė, labai plonas liemuo ir platūs klubai, didelis ir riestas užpakaliukas. Yra moterų, kurios natūraliai yra tokios figūros, tačiau tai nereiškia, kad būtent toks kūnas yra siekiamybė kiekvienos tautybės ar sudėjimo merginai.

– Ką patartum daryti moteriai ar merginai, kuri nesijaučia graži ir nepasitiki savimi?

– Visų pirma merginos turėtų suprasti, kad įvairūs žurnalų viršeliai neatitinka realybės, prie tų nuotraukų stipriai prisideda tiek profesionalūs visažistai, kirpėjai, tiek ir kompiuterinio retušavimo meistrai. Todėl visiškai normalu, kad tikrovėje nepavyksta taip atrodyti. Vertėtų išmokti mylėti ir priimti save. Užtenka sportuoti, sveikai valgyti ir prižiūrėti odą ir plaukus, kad šie būtų sveiki. Grožis slypi išskirtiniuose bruožuose, tad jais reikėtų didžiuotis, o ne slėpti ar kompleksuoti...

– Kas, tavo nuomone, yra didžiausi grožio žudikai?

– Nieko naujo greičiausiai nepasakysiu, tačiau anksčiau ar vėliau veide atsiranda alkoholio, rūkymo, taip pat ir streso ar nepakankamo kiekio išgeriamo vandens ženklų. Šie dalykai ne tik kenkia odai ar figūrai, nes piktnaudžiaujant ne itin sveikais dalykais, ilgainiui ir akys praranda spindesį, kuris labai nemažai lemia moters žavesį.

– Ką galėtum pavadinti savo moters grožio idealu?

– Manau, kad gražiausia moteris – laiminga moteris. Kai mergina tiesiog švyti vidine harmonija, meile aplinkiniams, savo veiklai, apskritai gyvenimui, ne taip svarbu ir tobulos kūno linijos ar naujausių kolekcijų dizainerių drabužiai…

GALERIJA

  • Gražuolė D. Andriuškaitė: Lietuvos vyrai yra labai išlepinti
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Nul'ė

"APKALTA" dvelkia tokia neapykanta Prezidentei, tuo pačiu ir daugumai Lietuvos žmonių, kurie šią Prezidentę išsirinko. Ar neturėtų šiuo komentatoriumi susidomėti atitinkamos tarnybos? O "Klaipėdos" redakcija turėtų apie tai joms pranešti. Ir, ar tai daro nesveikas ar įniršęs, neturi reikšmės- mat tokie jo įrašai jau visiems labai nusibodo.

Kiaulių maras.

Pasakysiu taip perskaičiau visu komentarus .Tai trumpai apibendrinsiu ką ten perskaičiau moterys komentuoja , kad lietuviai vyrai mužikai , sovietiniai , tik sėdi ant sofos . Ponios aš nežinau kiek jums metų ar tiesiog esate pasimetusios laike. Vyras ar lietuvis ar užsienietis niekuom nesiskiria. Svarbiausias klausimas kaip buvo auklėjamas, Jeigu jūs ponios įsivaizduojate , kad visi Vokietijos vyrai tik savo žmonas po Barbados , ir Lotynų ameriką vežioja ir atsisėdę žaidžia su vaikučiais tai gyvenate pasakų šalyje. Manau puikiai tinka pasakimas koks esi tokius ir trauki tai gal į save ponios pasižiūrėkit pagaliau , o ne Lietuvos vyrus ant kiekvieno žingsnio per purvą tempkit. P.S: 4 turiu pažystamus kurie yra nuostabūs žmonės tesiog yra kuklūs ne alfa patinai tylesni , ramesni žmonės bet jūms jų nereikia , nes kosminėm strategijom jūsų nesuvilioja.

Daiva

Lietuviai vyrai linkę rūpintis tik savimi. Savo karjera ,savo sveikata o moteris,nors kartais ir su būriu vaikų yra paliekama viena . O vyras tik stebisi ,kaip jis toks "šaunuolis" sugeba kilti ir karjeros laiptais ir mokytis o ta žmona tik su vaikais namuose sukinėjasi. Net nesusimąsto, kad jeigu tai moteriai suteikti analogiškas sąlygas ,tai ji ne tokių karjeros aukštumų pasiektų.Pritariu pašnekovei-išlepinti tie Lietuvos vyrai, mamų lepūnėliai. Vieną kitą gali sutikti tikrą,sugebantį tvarkytis ir šeimoje ir darbe,vyrą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS