Grupė „2 kvėpavimas“ ir Iglė pristato naują dainą: mūsų gyvenimuose vyksta stebuklai | Diena.lt

GRUPĖ „2 KVĖPAVIMAS“ IR IGLĖ PRISTATO NAUJĄ DAINĄ: MŪSŲ GYVENIMUOSE VYKSTA STEBUKLAI

  • 1

Grupė „2 kvėpavimas“ ir dainininkė bei influencerė Iglė pristato dainą „Magija“. Iglė prisipažįsta: gavusi pasiūlymą sudainuoti kūrinį, ilgai nesvarstė. „Ji iškart sutiko. Čia tikrai suveikė magija“, – juokėsi „2 kvėpavimo“ nariai.

Jie pasakojo, kad Iglės vokalas jiems atrodė idealiai tinkantis dainai, tačiau dainininkės jie asmeniškai nepažinojo. Todėl atrodė, kad idėja pakviesti ją bendrai dainai nėra lengvai įgyvendinama. Iglė – „X faktoriaus“ laimėtoja,  socialiniame tinkle „Instagram“ ją seka 1,5 tūkst. gerbėjų.

Ji – sėkminga dainininkė, kurios naujausia daina „Iš jausmo“ šiuo metu karaliauja radijo stočių topuose. „Manėme, kad bus pasikėlusi ir su mumis net nebendraus arba teks ją ilgai įkalbinėti, bet atsitiko atvirkščiai. Ir tai yra dar vienas iš stebuklų, kurie pastaruoju metu vyksta mūsų gyvenime“, – sakė grupės nariai.

„Sutikau tik dėl „2 kvėpavimo“ pirmos dainos „Leidžiu tau viską“. Ji – tikras interneto hitas. Man labai patiko ta atsipalaidavusi pusiau dainavimo pusiau repavimo stilistika. Net buvau pagalvojusi, kad būtų įdomu su jais kartu padainuoti. Ir štai prašau – tik spėk pagalvoti“, – sakė Iglė.

Stebuklai grupės gyvenime prasidėjo prieš mėnesį, kai vos pasirodžiusi debiutinė dueto „2 kvėpavimas“ daina „Leidžiu tau viską“ tapo tikra interneto sensacija. Šiuo metu, surinkusi daugiau nei 700 tūkst. peržiūrų, ji dideliu greičiu artėja pirmojo savo milijono link.

Tokia sėkmė niekam nežinomus debiutantus ištinka labai retai. „Jautėme, kad daina gali patikti žmonėms, tačiau, kai pamatėte, kokiu greičiu sukasi „Youtube“ skaitliukas, turėjome įsignybti, kad įsitikintume, kad nesapnuojame. Pasiekti milijoną peržiūrų Lietuvoje su pirma daina yra kosmosas“, – sakė „2 kvėpavimo“ narys Denisas.

Dueto muzika – multistilistinis repo, šokių ir popmuzikos lydinys, kuris pastaruoju metu vis labiau populiarėja visame pasaulyje. „2 kvėpavimas“ tikisi, kad ir antroji daina „Magija“ bus sutikta taip pat palankiai.  

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gabija

Nu šakės,kopija gryna Lilo ir Innomine

SUSIJUSIOS NAUJIENOS