Hanai degintis yra vargas | Diena.lt

HANAI DEGINTIS YRA VARGAS

  • 0

Aktorei ir režisierei Hanai Šumilaitei gyvenime baisiausios dvi situacijos: laukimas, kol nudžius lakuoti nagai ir deginimasis saulėje. Pastarąją dažnai moteriai malonumą suteikiančią pramogą aktorė sulygina su vaiko patupdymu į kampą ir laukimu, kada tai baigsis. „Saulė yra reikalinga mano odai, todėl reguliariai pasimaudyti saulės voniose tenka dėl sveikatos, tačiau su kiekviena sekunde laukiu, kada prabėgs pirmasis pusvalandis ar valanda, man tai sunkus darbas “, – kalbėjo H. Šumilaitė.

„Anksčiau pasilepinti vasara prie jūros vykdavau į Kaukazą arba Krymą. Ten saulė „karštesnė“, todėl ir gulėti netekdavo ilgai. Dabar dažniausiai vykstu į Palangą, čia visada renkuosi moterų pliažą – vietą, kur niekas nekreipia dėmesio, kaip atrodai, todėl moterims tai tarsi karalystė“, – šypsojosi H. Šumilaitė.

Pasak jos, moterų pliaže neretai pasitaiko juokingų situacijų, kuomet pusplikė eini paprašyti netoliese gulinčios kaimynės, kad pasaugotų tavo daiktus ar išgirsti klykiančias ant vyrų moteris. Jos atsigula 0,5 metro atstumu nuo ženklo, kuris įspėja, kad prasideda moterų pliažas ir pyksta, kai šios ribos nepastebėję vyrai, dažniausiai užsieniečiai, peržengia jų teritoriją. „Tokiose situacijose man būna klaikiai juokinga“, – pridūrė Hana.

Nesenai 59-ąjį gimtadienį atšventusi aktorė prisipažino niekada nenaudojanti kremo nuo saulės. „Nesitepu jokiais apsaugančiais nuo saulės spindulių kremais. Deginimasis man ir taip yra sudėtingas procesas, noriu greičiau įdegti, o išsitepus kremu tektų išgulėti dar ilgiau“, – kalbėjo H. Šumilaitė. Ji pasakojo, jog per atostogas nemėgsta pasyviai ilsėtis, todėl dažniausiai laksto po muziejus, istorines vietas bei mėgaujasi gaiviu pajūrio oru.

Nuo šiol aktorę bus galima išvysti humoristiniame vaizdo klipe. Vasaros pradžioje Hana nusifilmavo prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ vasaros išpardavimo kampanijos reklamoje. Joje aktorė suvaidino Palangos paplūdimio pardavėją, kuri vietoj tikros išpardavimo nuolaidos poilsiautojams siūlė su nuolaida įsigyti smėlio. Ši reklama yra šių metų pradžioje pristatytos „Megos“ žieminės išpardavimo reklamos, kurioje Hana pasirodė kartu su krepšininko Dariaus Songailos sužadėtine Gintare Sabeckaite, tęsinys.

Šįkart Hana kartu su filmavimo grupe persikėlė į Palangos paplūdimį. Jame vietoj įprastų užkandžių pardavėjų šūksnių „karšti čeburekai, kepta duona, šaltas alus“, poilsiautojai išgirdo aktorės kvietimą įsigyti baltutėlio smėlio. „Ši reklama turi lašelį beprotybės, todėl ji „užkabina“ ir sudomina žiūrovą, o prisiminus, kaip linksmai vyko filmavimas, net dabar lūpų kampučiai kyla į viršų“, – prisiminimais dalijosi H. Šumilaitė.

Režisierė pripažįsta dar nesiruošianti kitąmet artėjančiam jubiliejui. „Grandiozinio gimtadienio šou nenoriu, tačiau puoselėju svajonę suburti visus draugus ir kolegas į bendrą „krūvą“, norėtųsi bent trumpam susitikti su lietuviško humoro TV laidos „Bentski šou“, kuri buvo itin populiari prieš beveik dvidešimt metų, serialo „Kaimynai“ ir kitų projektų komandomis“, – sakė Hana. Ji dabar dirba mėgėjų teatre Kauno rajone ir vadovauja suaugusiųjų bei vaikų teatrams.

 

GALERIJA

  • Hanai degintis yra vargas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS