Holivudo žvaigždės U. Thurman ir Q. Tarantino atnaujino romaną | Diena.lt

HOLIVUDO ŽVAIGŽDĖS U. THURMAN IR Q. TARANTINO ATNAUJINO ROMANĄ

  • 1

Holivudo garsenybės Uma Thurman (Uma Turman) ir Quentinas Tarantino (Kventinas Tarantino) atnaujino romaną, praneša žiniasklaida.

Holivudo garsenybės Uma Thurman (Uma Turman) ir Quentinas Tarantino (Kventinas Tarantino) atnaujino romaną, praneša žiniasklaida.

Aktorė ir režisierius bendradarbiavo pastaruosius 20 metų, kurdami kelis filmus, įskaitant „Bulvarinį skaitalą“ (Pulp Fiction) ir „Nužudyti Bilą“ (Kill Bill). Dabar šaltiniai savaitraščio „Us Weekly“ redaktoriams sakė, kad jiedu tapo pora po to, kai buvo apsigyvenę vienoje viloje per anksčiau šį mėnesį vykusį Kanų tarptautinį kino festivalį.

„Tarp jų įvyko vienas dalykas, ir jie pastaruoju vėl suėjo kartu. Jis ją mylėjo daugelį metų“, – sakė vienas šaltinis.

Kitas pridūrė: „Trauka buvo visuomet. Kartas nuo karto ji įsitraukdavo – taip visada veikė jų santykiai.“

Q.Tarantino ir U.Thurman anksčiau siejo romantiški jausmai, tačiau kino kūrėjas neigdavo tokius pranešimus, tvirtindami, kad jų santykiai griežtai platoniški.

Kita vertus, naujausių gandų jis dar nekomentavo.

U.Thurman praeitą mėnesį nutraukė sužadėtuves su prancūzų verslininku Arpadu Bussonu (Arpadu Busonu), tuo tarpu Q.Tarantino anksčiau susitikinėdavo su aktorė Mira Sorvino, režisiere Sofia Coppola (Sofija Kopola) ir prancūze aktore Julie Dreyfus (Žiuli Dreifus).

U.Thurman buvo susituokusi su aktoriumi Gary Oldmanu (Gariu Oldmenu) ir Ethanu Hawke'u (Itanu Hoku).

GALERIJA

  • Holivudo žvaigždės U. Thurman ir Q. Tarantino atnaujino romaną
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

HR

Kazkokia loozeriska istorija... Shunelis sukiojios puse amziaus apie kalaite... Ir ji davus 15 kitu suneliu, po puses amziaus patikejo, kad tas aplink jos uodega besisukiojes sunelis yra fainas... Siaip jo paskutiniai filmai, monotoniski ir esamu jo tikrai stipriu legendiniu filmu atkartojimai, su labai dideliu pykciu ir pagieza... Dabar aisku is kur jis jos tiek prikaupe :D.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS