Į avantiūrą su šeima leidęsis D. Norvilas: čia skyrybų proceso pradžia | Diena.lt

Į AVANTIŪRĄ SU ŠEIMA LEIDĘSIS D. NORVILAS: ČIA SKYRYBŲ PROCESO PRADŽIA

  • 6

„Čia skyrybų proceso pradžia”,– atostogų pradžią komentavo dainininkas Deivis.

Šeštadienį, 17.25 val., LNK eteryje pradedama rodyti nauja laida apie garsių Lietuvos šeimų atostogas užsienyje „Kelionių panorama“. Atostogų metu šeimas ne tik nuolatos seks filmavimo kameros, bet ir jie patys filmuos vaizdo dienoraščius, tad bus galima išvysti žinomų šeimų atostogas be jokių pagražinimų.

Laidoje bus rodoma, kaip žvaigždės atostogauja: kokiame viešbutyje apsigyvena, kaip pramogauja, kokie jų tarpusavio santykiai, kaip jie atrodo ryte be makiažo. Garsenybių atostogas žiūrovai galės stebėti nuo oro uosto Lietuvoje iki naktinių linksmybių kurorte.

Pirmoji projekto šeima – Deivio su Renatos Norvilų šeima, kartu gyvenantys jau daugiau nei dešimtmetį. Jie augina tris vaikus: šešiolikmetę Vanesą, aštuonerių Emilį ir mažiausią, dvejų metukų Rėjų. Populiarių atlikėjų pora viešai neskalbia savo šeimos skalbinių, ši šeima nėra ta, kurią būtų galima stebėti socialiniuose tinkluose: atlikėjai neplatina savo pusryčių, šeimos išvykų ar pramogų nuotraukų, asmeninį gyvenimą pasilikdami tik sau.

Tačiau apsilankymas žinomos šeimos namuose nebuvo atsitiktinis. Jau netrukus į šeimos namų duris pasibeldžia svečias, kuris šeimai turi netikėtą pasiūlymą: laidos kūrybinė grupė dovanoja avantiūrą – jau rytoj kviečiama skristi į Turkiją, į prabangų 5 žvaigždučių viešbutį ant jūros kranto „Calista Luxury Resort.

Tačiau Deivio ir Renatos šeimos Turkijoje laukia ne tik prabangus viešbutis, bet ir užduotis – jiems buvo įteiktas telefonas, kuriuo tarsi dienoraštyje visą dieną jie turės fiksuoti savo atostogų akimirkas. O atostogų pabaigoje visi LNK žiūrovai galės įvertinti, ar žinomos poros santykių eksperimentas pavyko. Deiviui ir Renatai reikėjo greitai apsispręsti, Deivis nedvejodamas sutiko. Vėliau interviu metu dainininkas prisipažins, kad mėgsta tokius ekspromtus: „Jie gyvenimui suteikia žavesio, priimčiau tokius iššūkius nors ir kiekvieną dieną“. O Renata – priešingai, labai nemėgsta netikėtumų, jai viskas turi būti suplanuota bei iš anksto aišku.

Šeima prisipažįsta, kad buities rūpesčiai gula ant Renatos pečių: vaikai, maistas, skalbiniai – tai Renatos kasdienybė. Tačiau interviu metu lyg juokaujant Renatos ištarti žodžiai: „Aš atostogauti skrisiu, o tu su vaikais – varlinuke sėdėsi“, Deivio nelaimei, taps pranašiškais visų atostogų metu. Tik atvykus į Turkiją, Deiviui atiteko nelengvas iššūkis – jis privalėjo perimti visus žmonos rūpesčius ir dienas leisti su vaikais, o Renata galėjo tiesiog lepintis visais atostogų teikiamais malonumais.

„Čia skyrybų proceso pradžia“,– atostogų pradžią komentavo Deivis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Na taip

Na ir kam gi tokia laida bus įdomi? Ir kas tokį ššš...... žiūrėti gali buvo ką žiūtėtgi

Gavno šudų šūdas

Lietuviška pornografija, visi daug kalba šūdo, bet nuogos vaginos taip ir neparodo...

AS

Tokiu laidu neziuriu.Jau geriau isijungiu usijos pirma kanala ir gera koncerta pasiklausau ,paziuriu.Ten tokiem dalykam pinigu negaili ir yra ka paklsusyti ir akis paganyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS