I. Bernotaitytė: sirgau žvaigždžių liga, bet galiausiai reikėjo atsisėsti ant žemės | Diena.lt

I. BERNOTAITYTĖ: SIRGAU ŽVAIGŽDŽIŲ LIGA, BET GALIAUSIAI REIKĖJO ATSISĖSTI ANT ŽEMĖS

  • 0

Prieš ketverius metus televizijos projektą „X Faktorius“ laimėjusi Iglė Bernotaitytė atvirame interviu prisipažino, kad tuo metu dar mokykloje besimokiusi atlikėja, dėl staiga aplankiusios šlovės, savo kailiu patyrė, ką reiškia vadinamoji žvaigždžių liga, tačiau teigia, kad tai – jau praeitis.

„Tikrai buvo toks laikotarpis, kai užsirietė nosis ir sirgau žvaigždžių liga, bet jis praėjo. Galiausiai reikėjo atsisėsti ant žemės ir suprasti, kad taip visą laiką nesitęs. Buvo sunku priprasti prie kitokios dienotvarkės, tuomet dar mokiausi mokykloje, todėl viena koja buvau Vilniuje, o kita – Marijampolėje“, – prisimena Iglė.

„Tuo metu buvo kitoks mąstymas ir padariau tam tikrų klaidų. Bet ar labai dėl to gailiuosi? Nemanau. Vis vien turėjau pereiti visus tuos etapus, kad būčiau čia, kur esu. Mokykloje stengiausi išvis nesireikšti, nes labai nesmagu matyti dabar ta žvaigždžių liga sergančius žmones. Nenorėčiau žmonėms tokia atrodyti, nes pati mėgstu paprastumą bei kai žmonės būna tikri ir niekuo neapsimeta“, – pridūrė dainininkė.

Daug atlikėjų teigia, kad dėl karantinų ir atšauktų koncertų jiems atsirado daug laiko kūrybai, tačiau Iglei tai nebūtinai reiškia kurti muziką. Vienas iš dainininkės hobių yra tapyba, kuri ne tik ramina, bet ir padeda daryti gerus darbus – štai dar praėjusiais metais vieną iš savo paveikslų Iglė pardavė aukcione, kad paaukotų medicinos įstaigoms, kovojančioms su koronavirusu.

„Galvojau piešinį parduoti, bet prasidėjo karantinas ir pradėjau mąstyti, jog reikia paaukoti. Nežinojau paveikslų kainų, todėl tikėjausi surinkti 50 eurų. Pradinė kaina buvo 10 eurų, o gavau 120 eurų. Tikrai sąžiningai man tuos pinigus pervedė ir aš pervedžiau. Kažkas iš draugų man vėliau sako: „tai reikėjo pavaidint ir pinigus pasilikt sau“, bet tikiu karma ir taip elgtis negalima“, – pasakojo I. Bernotaitytė.

Šalia muzikos ir tapybos 21-erių metų atlikėją nuo mažens labai traukia ir tatuiruočių menas. Praėjusiais metais mokytis profesionaliai tatuiruoti pradėjusi Iglė vieną iš pirmųjų savo tatuiruočių padarė savo mylimajam aktoriui ir dainininkui Tadui Juodsnukiui, o dalintis savo šedevrais sukūrė atskirą „Instagram“ socialinio tinklo paskyrą.

„Iš viso jau esu padariusi apie 75-80 tatuiruočių. Tadui ištatuiravau širdį ir tai buvo mano antra gyvenime daryta tatuiruotė. Pačią pirmą dariau kolegei Indrei ir dabar galėčiau jai tą tatuiruotę pataisyti, sutvarkyti ir sulyginti linijas, bet ji neleidžia. O pirmąją tatuiruotę ant savo kūno pati pasidariau dar būdama 13 metų, bet tai tikrai nėra gerai – juk galėjo baigtis infekcija“, – atskleidė atlikėja.

Kodėl I. Bernotaitytė šį daug kam atsibodusį karantino laiką vadina „nerealiu“, ką atlikėja mąsto apie savo vaikystės svajonę tapti stiuardese bei kodėl teigia bijanti „įsileisti“ naują muziką į savo kūrybą – sužinosite jau šį sekmadienį 20.45 val. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ per DELFI TV.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS