I. Burlinskaitei atlikta svarbi procedūra | Diena.lt

I. BURLINSKAITEI ATLIKTA SVARBI PROCEDŪRA

  • 24

Nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta Kauno klinkose tęsia kovą su klastinga liga – prieš kurį laiką diagnozuotu kraujo vėžiu. Moteriai trečiadienį atlikta svarbi procedūra.

„Esu po dar vienos operacijos. Man į petį įsiuvo Porto kateterį, kurį savo kūne turėsiu viso gydymo metu. Galvojau, pati operacija bus greitesnė ir paprastesnė, tačiau truko net vieną valandą. Šiandien, kaip ir vakar, visą dieną lovos režimas“, – rašė I. Burlinskaitė trečiadienio popietę.

Vaizdo įraše matyti, kaip šalia sergančios žmonos nuolat esantis vyras jai įteikia didžiulį baltą meškiną, kuriam Indrė neatsitiktinai  davė  vardą – Hodžkinas.

Instagramo stop kadras. 

„Hodžkino limfoma yra kraujo vėžio forma, kuriai būdingas efektyvus ir sėkmingas gydymas net pažengusiai ligai. Šiuo metu laukiame galutinio tyrimų atsakymo, kuris, panašu, krypsta geresne linkme. Todėl pasisveikinkite su mūsų nauju gyventoju – misteriu Hodžkinu. Jis – mūsų viltis“, – vilties kupinu įrašu pasidalino Indrė ir jos vyras Liudas savo instagramo paskyrose. 

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Rima

Porto procedura tai ne operacija ten tik po oda idedamas toks aparatukas ir per ji lasinama chemija kad nereiketu lasinti per vena nes naudojant vena chemija gali sudeginti vena ta daro net vaikams ir as pati turiu ta porto ta procedura trumpa ir ta pacia diena isleidzia namo pjuvis buna tik po oda

tai ji

turbut save laiko lygia su p.Adamkiene, kad kasdien po kelis straipsnius apie jos liga. Tai kam ji tas nuomones jau suformavo, turbut visai botoksiniu mergu armijai. Uzuojauta del ligos, bet matyt ir protas jau paveiktas.

Senis

Visi pasveiksta. Ir D. Mertinas pasveiko...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS