Į eterį grįžta N. Čereškevičienė: teisėjaus muzikiniame projekte | Diena.lt

Į ETERĮ GRĮŽTA N. ČEREŠKEVIČIENĖ: TEISĖJAUS MUZIKINIAME PROJEKTE

  • 3

Netrukus TV3 televizijos eteryje – specialus projekto „Lietuvos talentai“ sezonas „Lietuvos talentai. Supervaikai“.

Šį kartą savo talentus visai šaliai rodys vaikai ir paaugliai iki 14 metų amžiaus. Šou prizas – 10 tūkst. eurų.

Likus kelioms savaitėms iki šou filmavimo, projekto rengėjai atskleidžia, kas užims trijų teisėjų kėdes. Tai – trys mylimi TV laidų veidai, neabejingi talentingiems vaikams, norintys juos įkvėpti toliau ugdyti savo gebėjimus.

Po ilgos pertraukos į televizorių ekranus grįžta Neringa Čereškevičienė. Ne vieną talentingą vaiką užauginusi moteris nuo šiol užims „Lietuvos talentai. Supervaikai“ teisėjos kėdę. Su N. Čereškevičienės įkurta laida „Tele bim-bam“ užaugo ne viena vaikų karta. Nors jau beveik dešimtmetį šios laidos nebėra eteryje, tačiau jos dainos skamba iki šiol, moteris rengia koncertus, kuriuose su vaikais dainuoja ir tėvai. Moteris sako, kad nebus griežta teisėja, o priešingai – stengsis paskatinti vaikus eiti pasirinktu keliu.

„Neteisėjausiu, o drąsinsiu ir skatinsiu vaikus bei palydėsiu į jų pasirinktą kelią. Nenoriu būti piktąja teta, noriu pasižiūrėti, kaip galiu padėti vaikams atsiskleisti, nes visą gyvenimą su tuo ir dirbu. Pasakyti vaikui jo didžiausias stiprybes bus mano didžiausias uždavinys. Manau, kad tie, kurie eina į didžiąją sceną, jau jaučia savyje didelę jėgą. Nežinau, ar visi vaikai gali tai padaryti, bet norėčiau pasakyti jų tėveliams, vadovams, kad išleistų vaiką į sceną nusiraminusį. Taip jis galėtų maksimaliai atsiskleisti“, – sako N. Čereškevičienė.

„Lietuvos talentų“ komisijos senbuvis – vienas garsiausių šalies atlikėjų ir televizijos veidų – Marijonas Mikutavičius projekto dalyvius vertins jau ne pirmą sezoną. Todėl su kiekvienais metais daug mačiusį komisijos narį nustebinti tampa vis didesnis iššūkis. Tačiau žinomas vyras svarsto, ar šiuolaikinį žmogų apskritai galima kažkuo nustebinti.

„Jei kažko nematėme pas savo kaimynus, tai matėme per televizorių arba „Youtube“. Taip jau nebėra, kad šoktum iš nuostabos nuo kėdės pamatęs kardą ryjantį žmogų. Tačiau, be jokios abejonės, tarp dalyvių kasmet atsiranda kažkas, kas sužiba ir įsirėžia į atmintį“, – prisipažįsta M. Mikutavičius.

Šis „Lietuvos talentų“ sezonas neabejotinai įsimins ne tik televizijos žiūrovams, bet ir komisijai. Nes talentingųjų paieškos vyks tarp vaikų ir paauglių. Marijonas atviras, kad ši užduotis nebus lengva, nes su vaikais esi labiau atsargus nei reiklus.

„Teisėjai šiais metais bus labiau palaikantys dalyvius, nes turės reikalų su vaikais. Iš esmės tai kaip su granatomis, kurių geriau nemėtyti, – juokauja ilgametis „Lietuvos talentų“ komisijos narys. – Mes nesame mokytojai. Bent jau aš nesijaučiu pedagogas ar korepetitorius, kuriam tėvai moka pinigus už tai, kad kažko iš vaiko reikalaučiau. Kažkuria prasme aš taip pat esu žiūrovas, tik su savo patarimais. Be jokios abejonės, patarimai mažiesiems dalyviams bus jautresni, nes vaikui tikrai nesakysi to, ką 35-erių žmogui.“

Dar vieną šou teisėjo kėdę užims humoristas, TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Projekto vedėjai – publikos itin mylimi, humoro jausmo nestokojantys Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

Organizatoriai visus norinčius kviečia nemokamai stebėti „Lietuvos talentai. Supervaikai“ projekto atrankas. Jos vyks Vilniuje, „COZY by Siemens arena“, vasario 29–kovo 1 d., 12.30 ir 17.30 val. 

GALERIJA

  • Į eterį grįžta N. Čereškevičienė: teisėjaus muzikiniame projekte
  • Į eterį grįžta N. Čereškevičienė: teisėjaus muzikiniame projekte
  • Į eterį grįžta N. Čereškevičienė: teisėjaus muzikiniame projekte
  • Į eterį grįžta N. Čereškevičienė: teisėjaus muzikiniame projekte
Asmeninio ir TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

.......

Norėčiau su ja pasimylėt.

Ji dabar

kur kas geriau atrodo nei kažkada

AS

Manau turetu buti trys vietos.Pirma,antra ir trecia.Taip butu protingiau.O ne viena isrinkti.Tai neimanoma,kad jis geriausias.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS