Instagramo paskyroje Nemo pranešė žinią: surengs vienintelį koncertą Lietuvoje | Diena.lt

INSTAGRAMO PASKYROJE NEMO PRANEŠĖ ŽINIĄ: SURENGS VIENINTELĮ KONCERTĄ LIETUVOJE

  • 30

„Eurovizijos“ finalą laimėjęs, savęs jokiai lyčiai nepriskiriantis, Šveicarijos muzikos žvaigždė Nemo surengs koncertą Lietuvoje. Vienintelis Nemo koncertas Lietuvoje įvyks Vilniuje. Manoma, kad tai bus vienas laukiamiausių 2025-ųjų metų koncertų. 

Žinia apie planuojamų koncertų turą Nemo pasidalijo savo instagramo paskyroje. Tarp jų – ir koncertas Lietuvoje, kuris įvyks kitų metų balandžio 11 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

Nemo taip pat surengs po vieną koncertą kaimyninėse Latvijoje ir Estijoje, tris koncertus Lenkijoje, tris koncertus Vokietijoje, tris koncertus Anglijoje, du koncertus Ispanijoje, po vieną koncertą Italijoje, Prancūzijoje, Airijoje, Belgijoje, Nyderlanduose, Danijoje, Švedijoje, Suomijoje, Čekijoje ir Austrijoje. 

Nemo instagramo nuotr.

Keli įdomūs faktai apie 68-osios „Eurovizijos“ nugalėtoją, remiantis užsienio portalu „Wiwibloggs“:

Nemo gimė Šveicarijoje, Bylio/Bjeno mieste. Miestas – dvikalbis, gali pasigirti dviem oficialiomis kalbomis: prancūzų ir vokiečių.

Nemo savęs nepriskiria jokiai lyčiai. (angl. non-binary). Jų (non-binary) „Eurovizijos“ kūrinys „The Code“ atspindi jų nepriskirimą savęs jokiai lyčiai. „The Code“ yra apie kelionę, kurią pradėjau suvokęs, kad nesu nei vyras, nei moteris. Savęs radimas man buvo ilgas ir sunkus procesas. Tačiau nieko nėra geriau už laisvę, kurią gavau suvokdama (as), kad esu belytis“, – spaudai teigė Nemo.

Nemo ne tik atlikėjas, bet ir dainų autorius bei prodiuseris. 2020 m. „Nemo“ prasidėjo pokyčių laikotarpis. Jis pradėjo rašyti ir prodiusuoti kitiems atlikėjams, kartu inicijavo dainų išleidimą anglų kalba.

Nemo groja įvairiais instrumentais. Nemo turi įvairiapusių muzikinių įgūdžių, puikiai groja smuiku, fortepijonu ir būgnais.

Turi fantastišką mados jausmą. Kasdieniame gyvenime Nemo demonstruoja neįtikėtiną stiliaus pojūtį.

Nemo „Eurovizijoje“ sužibėjo su daina „The Code“:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Vargšas sutvėrimas,

rimto gydymo jam reikia.

Jei trokšta reklamos ,

išnykti ir stengiasi ..... na jei trecialytis , tai reiktų papus prisiklijuot ir skyle prasivalyt prieš atvažiuojant "gastrolių " pas jo ištroškusius ..... tik kaip tą sostine po to išvalyti nuo mėšlo kvapo greičiau - štai kur problema .

Kaunietis

Nu tikrai neisiu į to išsigimusio pediko koncertą, vemt ir šikt norisi kai pamatau tokį vaizdą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS