I. Narkutė: ši tradicija gali sugadinti visą šv. Valentino dieną | Diena.lt

I. NARKUTĖ: ŠI TRADICIJA GALI SUGADINTI VISĄ ŠV. VALENTINO DIENĄ

  • 2

Šv. Valentino dieną naujausią programą „Širdies reikalai“ Vilniuje, Šv. Jonų bažnyčioje, net dviem koncertais pristatanti Ieva Narkutė sako pirmą kartą gyvenime šiai šventei tiek dėmesio skyrusi. Vieną vienintelę dainą sukūrusi savo vyrui, ji ilgokai svarstė, kaip šv. Valentino dieną ją koncerte reikėtų pristatyti.

Bemąstydama atrado vieną netikėtą dalyką. „Galbūt ne visi apie tai pagalvojo, todėl norėčiau įspėti – tam tikra Valentino dienos tradicija gali totaliai numušti romantišką nuotaiką ir sugadinti jūsų intymų vakarėlį“, – sako ji.

„Žinote tą tradiciją savo mylimuosius vasario 14 d. vadinti  „valentinais“? Romantiška, gražu, daug atviručių su šūkiu „Būk mano Valentinu“ išleista. Tačiau vien nuo minties, kad savo vyrą pavadinu „Valentinu“, galiu numirti iš juoko. Nėra žemėje žmogaus, kuriam šis vardas netiktų labiau, nei jam. Jei romantiškų minčių vedina neatsargiai jį taip pavadinčiau – sugadinčiau visą vakaro nuotaiką. Mano namuose nėra jokio „Valentino“.  Yra – Mindė“, – sako ji.

Dainininkė mano, kad tokių, kurie griežtai negali būti vadinami „valentinais“, tikrai yra ir daugiau, todėl vasario 14 d. savo naujoje programoje „Širdies reikalai“, pristatydama dainą skirtą vyrui, pateiks kelias išbandytas alternatyvas, kaip vadinti tuos mylimuosius, kuriems „Valentinas“ niekaip netinka.

Kaip praneša organizatoriai, taip pat „Širdies reikalai“ bus ir apie tai, kada ir kodėl su savo širdimi pykstamės, kaip ir kada mūsų interesai prasilenkia ir ar tikrai prasilenkia, kaip galim su ja tapti tvirtesne komanda ir kaip pagaliau suartint savo širdį su galva.

„Koncertas bus jausmingas, atviras ir jautrus, todėl šalutinis jo poveikis tikrai gali pasireikšt įsimylėjimu, bet ar ne to visi trokštame?“  – sako I. Narkutė.

GALERIJA

  • I. Narkutė: ši tradicija gali sugadinti visą šv. Valentino dieną
V. Morkvėno nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ALKOHOLIKAS

TAI HELOVINO TĘSINYS .

ALGIS

Anokia čia šventė , eilinė proga pasipelnyt gėlininkams .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS