I. Stasiulevičiūtės laukia pirmas kartas su A. Valinsku | Diena.lt

I. STASIULEVIČIŪTĖS LAUKIA PIRMAS KARTAS SU A. VALINSKU

  • 0

TV3 premjeros – informacinės pramoginės laidos „Vilnius gyvai“ vedėja Ieva Stasiulevičiūtė mėgsta suktis virtuvėje, gaminti draugams. „Kartais net valgau tai, ką pagaminu“, – juokauja Ieva. Laidoje ji kuruos kulinarinę rubriką, kurioje pirmasis apsilankys televizijos vilkas, TV3 laidos „Svogūnų Lietuva“ kūrėjas Arūnas Valinskas. O kur Arūnas – ten ir kuriozai.

„Mes pradedame naują rubriką „Gamink su Ieva“. O su kuo geresnis pirmas kartas, jei ne su Arūnu Valinsku!“ – filmavimo kamerai akį merkė I. Stasiulevičiūtė.

A. Valinskas, savo ruožtu, žarstė sąmojį nuo pirmųjų filmavimo minučių. Bet pirmiausiai jis aiškiai nubrėžė ribas – kokia kieno paskirtis virtuvėje.

„Moters darbas virtuvėje – netrukdyti“, – tokius Arūno žodžius jau rytoj, penktadienį, 16.30 val. išgirs „Vilnius gyvai“ žiūrovai. Ievai beliks „užsisiūti“ burną.

„Man patinka žiūrėti, kaip žmonės gamina“, – sako Ieva, bet vien stebėti studijoje, kaip prie puodų suksis A.Valinskas, jai nepavyks.

„Tu būsi bulvių tarkavimo mašina „Ieva – 1“, nes nagai – tinkami tarkavimui“, – rytoj TV3 eteryje pareigas skirs A. Valinskas, įvertinęs nepriekaištingą I. Stasiulevičiūtės manikiūrą. Maža to, Arūnas nupaišys schemą, kaip moteris turi tarkuoti bulves, kad darbas būtų kuo našesnis.

Kulinarinis dueto darbo procesas bus kupinas juoko, provokacijų ir žaismingų trikdžių. „Kas įmušė trečią kiaušinį? Kur miltai?“ – vienas aplink kitą virtuvėje suksis Ieva su Arūnu, greta maisto gaminimo pasikalbėdami apie Ingą Valinskienę, Moniką Vaičiulytę ir kitas A. Valinsko aplinkos moteris, naująjį TV3 projektą „Svogūnų Lietuva“ ir kitas aktualias temas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS