I. Stasiulytės ir D. Meškausko šeimos atostogos: vaikai jaučia, kai tėvai sutaria | Diena.lt

I. STASIULYTĖS IR D. MEŠKAUSKO ŠEIMOS ATOSTOGOS: VAIKAI JAUČIA, KAI TĖVAI SUTARIA

  • 0

„Šiuo metu nieko geriau įvykti nė negalėjo. Kažin, ar būtume taip pailsėję triukšmingame viešbutyje su daugybe aktyvių pramogų. Ramybė, taikliai parinktos procedūros, buvimas kartu – tai, ko mums tikrai reikėjo“, – apie poilsį Druskininkuose sakė aktorė Ineta Stasiulytė ir šokių treneris Deividas Meškauskas.

Išvyka su aštuonerių mėnesių judviejų dukrele Frėja į jaukią ir savo gamtos ištekliais sveikatai naudingą Lietuvos vietovę tapo pirmomis bendromis šeimos atostogomis.

Į kūrybinę veiklą – vaidybą teatre ar serialuose I. Stasiulytė vėl įsitraukė kai jaunėlei buvo du mėnesiai. Krūtimi maitinama, rami ir besišypsanti Frėja į „žygius“ su mama keliauja dažnai.

„Turime ir auklę. Kai paprašau, pasirūpinti dukrele padeda Deividas. Juk kai tėvai ramūs ir sutaria, tai jaučia vaikai, o kiekviena suaugusiųjų emocija juose atsispindi akimirksniu“, – sakė I. Stasiulytė.

Juk kai tėvai ramūs ir sutaria, tai jaučia vaikai.

Frėja – taikus vaikas, leidžianti tėveliams naktį pailsėti. Mažylė džiūgavo ir apsilankymu sanatorijoje, kur ne tik pliuškenosi baseine, vaikams puikiai tinkančioje sūkurinėje vonioje, bet ir ragavo natūralaus mineralinio vandens.

Deividas įvertino purvo procedūras ir jų teikiamą gydomąją naudą.

„Nors paskutinę poilsio dieną skubėjome išvykti, jis apsilankymo purvo vonioje nesutiko praleisti“, – pasakodama šypsojosi pašnekovė.

Tuo tarpu Inetai patiko gydomasis masažas, deguonies-vaistažolių arbatų kokteiliai. O didžiausią įspūdį padarė šiltos vonios, prisotintos dilgėlių ekstrakto.

Anot aktorės, buvo labai įdomu ramaus buvimo metu stebėti save ir artimuosius.

„Nueini į inhaliaciją šešioms minutėms ir staiga supranti, koks tai ilgas laiko tarpas! Kaip tyloje greitai pasiilgsti artimųjų!“, – patikino I. Stasiulytė.

Laikas su savimi ir šeima jai itin svarbus. Kaip ir Deividui, nuoširdžiai palepinančiam savąją jaunėlę.

„Tik pabuvus ramioje aplinkoje supratau, kad man to labai trūko – galimybės be skubėjimo pasėdėti ant akmens, pasigėrėti ežero vandeniu, pajusti ne tiesiog nugaros paglostymą, o tikslingą, žinių kupiną medicininį prisilietimą“, – sakė I. Stasiulytė.

Ji įvertino ir tai, kad sanatorijos aplinka puikiai pritaikyta šeimoms su vežimėliais. Ineta šypsosi – į klausimą, ar rastų ką patobulinti vietoje, kurioje praleido pirmąsias šeimos atostogas, atsakė neigiamai – ji nieko nekeistų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS