I. Stumbrienė atskleidė savo svorį: sulaukė vyro atsako ir komentaro | Diena.lt

I. STUMBRIENĖ ATSKLEIDĖ SAVO SVORĮ: SULAUKĖ VYRO ATSAKO IR KOMENTARO

  • 37

Feisbuke savo gyvenimo detalėmis besidalijanti Inga Stumbrienė nusprendė pakalbėti ir apie daugeliui moterų aktualią temą – svorį. Žinoma moteris ne tik viešai atskleidė savo svorį, bet taip pat sulaukė ir vyro Aivaro Stumbro atsako.

Feisbuke I. Stumbrienė pasidalijo nuotrauka, kurioje ji stovi ant svarstyklių, o šiose matyti moters svorį – 54,9 kg – atskleidžiantys skaičiai.

„Pakalbėkim apie svorį. O kada geriausiai jaučiatės jūs? Aš geriausiai jaučiuosi, kai mano svoris yra 55 kg, prisipažinsiu, būna ir 56 kg. Na, o kuomet rodyklė rodo 54,9 kg – labai malonu. Laukia pyragėlių diena“, – atviravo žinoma moteris.

Po I. Stumbrienės įrašu pasipylė internautų komentarai. „Šaunuolė“ – rašė internautė Viktorija.

Feisbuko nuotr.

„O as svarstyklių neturiu. Todėl svoris visada būna idealus ir pyragėlių diena būna dažna“, – šmaikštavo Renata.

Tačiau labiausiai internautus nustebino komentatorių gretose atsiradęs Ingos vyras Aivaras. Jis taip pat įkėlė nuotrauką, kurioje stovi ant svarstyklių, o šios rodo 100,1 kg. „O kaip man jaustis“, – trumpai brūkštelėjo Aivaras.

Feisbuko nuotr.

Netrukus ir po vyro nuotrauka pasipylė internautų komentarai. „Dvigubai. Geras jausmas vyrui“, – mintimis dalijosi Veronika.

Super, žmoną nešioti ant rankų vienas malonumas“, – rašė internautė Ingrida.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

kaimietis...

o kuom jau ji žinoma...

Įvaizdis

Vien svoris nieko nepasako svarbu koks ūgis. Stumbrienė nėra žemo ūgio moteris, todėl 54, 9 kg svorio diagnozė - anoreksija. Graudu, kada subrendusi moteris vaikosi barbės įvaizdžio. Vyreliui ne ką geriau su proteliu. Pliuškių porelė.

Vilija

Pėdos tai negražios,matosi,kad avėjo aukštakulnius per kančias. Ir kam tokio viešumo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS