Į „X Faktorių“ grįžusią G. Rybko teisėjai vos pažino – mergina atsikratė 25 kg | Diena.lt

Į „X FAKTORIŲ“ GRĮŽUSIĄ G. RYBKO TEISĖJAI VOS PAŽINO – MERGINA ATSIKRATĖ 25 KG

  • 0

Gabrielė Rybko į TV projektą „X Faktorius“ grįžta trečią kartą. Devyniolikmetė išsamiai analizavo visus savo ankstesnius pasirodymus, nusprendė, kas buvo ne taip.

Dabar į sceną ji žengia su nugalėtojos dvasia. Mergina numetė itin daug svorio, išgražėjo, o sporto salė tapo jos geriausiu draugu.

Gabrielė neslepia, kad itin dažnai sulaukia komplimentų iš aplinkinių, kartais jai net pabosta girdėti pastabas apie jos išvaizdos pokyčius. Šiuo metu didžiausias Gabrielės noras – įveikti visus „X Faktoriaus“ etapus ir tapti tiesioginių finalų dalyve. Kaunietė savo laimę bandė du kartus, tačiau vis nesisekdavo.

„Pirmais metais bandžiau būti labai miela. Galvojau, kad mielumu papirksiu. Nors aš žinau, kad tokia nesu. Tai nėra man ant veido parašyta. Tai nepavyko, iškritau stovykloje. Praėjusiais metais galvojau, kad jeigu nenori mielos Gabrielės, tada būsiu pikta. Tokia irgi nepraėjo“, – pasakos mergina.

Išbandžiusi gerąją ir piktąją Gabrielės versiją, mergina galiausiai nusprendė būti savimi. Pakeitė plaukų spalvą, vaikiną ir sporto salėje atsikratė 25 kilogramų. Šiandien mergina įsitikinusi – jos vieta tarp projekto finalininkų.

„Šį kartą aš jaučiuosi tikrai pasirengusi. Pažiūrėsime, ką sakys teisėjai. Manau, kad trečias kartas nemeluos“, – sako šou dalyvė.

Visų pasirodančių scenoje pasirodymus vertina keturi teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas. Teisėjai sprendžia, kas yra vertas keliauti toliau, į kitą projekto etapą.

„Labai gražiai atrodote. Ar mes jūs esame kažkur matę?“ – į sceną įžengus Gabrielei klaus M. Mikutavičius.

„Matėte praėjusių metų „X Faktoriuje“, – sakys G. Rybko. „O kodėl aš jūsų neatsimenu?“ – klaus J. Arlauskaitė-Jazzu. „Aš atrodžiau šiek tiek kitaip. Numečiau daug kilogramų“, – atvirai kalbės projekto dalyvė.

Nors kilogramai ištirpo, tačiau Gabrielės gebėjimas dainuoti tikrai ne. „Viskas buvo labai gerai. Gal reikėtų tau dar paieškoti savo identiteto, kuo tu esi scenoje. Bet, šiaip, Gabriele, man atrodo, kad išaušo tavo žvaigždžių valanda. Sveikinu“, – po merginos pasirodymo kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Trečias kartas nemelavo. Labai gerai atrodai, judi ir transliuoji dainą“, – sakys S. Urbonavičius-Samas. Ką pasakys kiti teisėjai? Ar Gabrielė pateks į kitą etapą? Ar išsipildys jos svajonė tapti „X Faktoriaus“ žvaigžde?

„X Faktorius“ sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • Į „X Faktorių“ grįžusią G. Rybko teisėjai vos pažino – mergina atsikratė 25 kg
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS