I. Zasimauskaitės ir M. Kiltinavičiaus santuokoje – krizė: pora gyvena atskirai | Diena.lt

I. ZASIMAUSKAITĖS IR M. KILTINAVIČIAUS SANTUOKOJE – KRIZĖ: PORA GYVENA ATSKIRAI

  • 29

Dainininkės Ievos Zasimauskaitės ir jos vyro Mariaus Kiltinavičiaus santuokoje – krizė. Apie tai prabilo pati dainininkė.

Ji portalui lrt.lt teigė, kad šiuo metu su vyru gyvena atskirai.

„Šiuo metu vis dar vyksta mūsų santykių aiškinimasis, yra sąstingis. Tiesą sakant, nežinau ir pati, kas vyksta“, – sako atlikėja.

Pora oficialaus skyrybų proceso dar nėra pradėję.

Neseniai moteris pasakojo apie tai, kad galima išgyventi bet kokį skausmą, net ir skyrybas.

„Bet kokį skausmą gali išgyventi, net ir skyrybas, nes tas žmogus vis tiek yra šalia ir visą laiką gali būti tavo draugu. Mirtis yra tas skausmas, kai turi suvokti, kad akimirkų niekada negrąžinsi, nes žmogaus nebėra. Mes visada gyvename praeitimi arba ateitimi, bet labai retai pabūname tiesiog dabar. Svarbu suprasti, kad tą žmogų turiu šiandien ir tik dabar galiu jį apkabinti ar jam padėti“, – sakė dainininkė, prieš pristatydama naują dainą ir kalbėdama apie meditaciją.

I. Zasimauskaitė su M. Kiltinavičiumi susituokė 2015-ųjų birželį.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Vidis

Gal imkit gyventi ir baikit krizenti. Susipyko dėl baravyko, nuliūdo dėl barščių bliūdo - tokio lygio dabar krizės. Nusileido jau jos saulelė, alia dainos varo depresiją, o dar tebesapnuoja holivudus, gal vyras bandė nuleisti ant žemės.

Dominykas

Nestabilios psichikos mergelė pati nežino, ko nori. Ar seniai gyrėsi nuostabiu vyru ir tobulais santykiais, dabar jau krizė. Ar būtina tuojau pat pulti į žiniasklaidą, gal geriau susitūpėti ramiai ieškant išeities. Kiek gyvenime buvo visokių ilgesnių ar trumpesnių susipykimų, bet nė minties apie skirybas, o žodis krizė ...prisimenu Karibų krizę.

Nejaugi

ir krišnuitai gali skirtis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS