Idealus I. Stasiulevičiūtės pasimatymas: nuosavas kino teatras, žemuogės ir pieva | Diena.lt

IDEALUS I. STASIULEVIČIŪTĖS PASIMATYMAS: NUOSAVAS KINO TEATRAS, ŽEMUOGĖS IR PIEVA

  • 0

Geras pasimatymas – tai nebūtinai romantiškas pasibuvimas po Eifelio bokštu ar pasiplaukiojimas gondolomis Venecijos kanaluose. Įsimintinas pasimatymas gali įvykti visiškai paprastoje vietoje ir už minimalias lėšas. Svarbiausia žinoti, ką mėgsta tavo susižavėjimo objektas, ir sugebėti į eilinius dalykus pažvelgti kitaip. LNK realybės šou „Soriukas“ vedėja Ieva Stasiulevičiūtė, kuri visą vasarą poruoja meilės ieškančius vaikinus ir merginas, sutiko pasidalinti keletu patarimų tiems, kurie ieško būdų, kaip sužavėti būsimąjį partnerį.

Paprasta, bet ne prasta vieta romantiškam pirmajam pasimatymui – gamta. Užteks putojančio gėrimo, dailaus pledo, iš močiutės pirktų (arba savo paties surinktų) žemuogių ir dviejų taurių. „Tačiau pamirškit plastiką – taurės turi būti kaip pridera –  jei ne iš krištolo, tai bent iš stiklo, – sako „Soriuko“ vedėja I. Stasiulevičiūtė. – Deramai parinkti indai sukurs ir tikrą romantišką atmosferą, ir signalizuos, kad pasimatymui buvo ruoštasi rimtai.

Mėgstantiems tiesiog kartu patylėti, romantiškiausias pasimatymas gali būti kine, tačiau ne kino salėje. Jums reikės projektoriaus (nuoma vienai nakčiai kainuoja ne karvę), baltos sienos (tiks ir daugiabučio namo lauko siena), dviejų kėdžių (arba automobilio) ir spragėsių. Filmą parinkite pagal savo išrinktosios ar išrinktojo simpatijas. Darbo nedaug, o įspūdis  didžiulis – naktis dviese nuosavame kine.

Pasimatyme svarbiausia nustebinti (žinoma, gerąja prasme). Bet tam reikia žinoti, ką labiausiai mėgsta į pasimatymą kviečiamas žmogutis. Staiga, jam visai nesitikint, pakviesti į jo ar jos mėgstamiausios grupės koncertą. Juk minioje žmonių besiliečiantys kūnai suartina! O jei dar išmoksit kokią dainą, tai šis pasimatymas tikrai nebus paskutinis!

Jei yra žmogus, kuris jums labai patinka – pasistenkite. Šiek tiek fantazijos ir jis supras, kad į jį žiūrite rimtai. Juk pasimatymas – geriausia proga suvilioti, artimiau susipažinti ar pirmą kartą pasibučiuoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS