Įklijuoti vaikai: nuotraukas karališkoji šeima koregavo ir anksčiau | Diena.lt

ĮKLIJUOTI VAIKAI: NUOTRAUKAS KARALIŠKOJI ŠEIMA KOREGAVO IR ANKSČIAU

  • 7

Prieš kelias savaites kilus skandalui, kai buvo išplatinta stipriai koreguota karališkosios Jungtinės Karalystės šeimos nuotrauka – yla ir toliau lenda iš maišo. Britų spauda skelbia, kad tai nebuvo pirmasis kartas, kai šeima publikavo stipriai pakeistus kadrus. Į akiratį papuolė šeimos vaikų ir velionės karalienės Elžbietos II nuotrauka.

Atidžiai nuotrauką tyrinėjusių interneto vartotojų nuomone, karalienės Elžbietos, jos anūkų ir proanūkių nuotrauka buvo pakeista.

„Kadras buvo pakeistas. Juo siekta sukurti įspūdį, kad visi žmonės buvo kambaryje vienu metu. Tai nėra nuotrauka – labiau koliažas, sukurtas siekiant padaryti nuotraukos įspūdį“, – interneto vartotojų tyrimą citavo portalas „Dailymail“.

Nuotrauka buvo paskelbta 2023 m. balandžio 23-ąją – tądien velionei karalienei Elžbietai II būtų suėję 97-eri. Skelbta, kad kadras buvo darytas 2022 m., likus keliems mėnesiams iki monarchės mirties.

Nuotraukos autorystė buvo suteikta „princesei“ – numatoma, kad tai tuometė Kembridžo kunigaikštienė, po karalienės mirties Velso princese tapusi Catherine, taip pat žinoma Kate Middleton vardu.

LNK primena, kad paskutinį kartą Velso princesė Catherine viešumoje matyta dar per praėjusias Kalėdas. Karališkieji rūmai skelbia, kad ji reabilituojasi po sausį atliktos pilvo operacijos ir prie savo oficialių pareigų turėtų grįžti balandžio mėnesį.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Manau

O kas čia tokio, kad pakoregavo? Dabar gražiau.

rita

koks ksirtumas kaip gyvena ir ką daro kažkokios šalies, kažkokia šeima. Gal britams už tvoros stovintiems ir įdomu, bet Lietuvoje tai turėtų buti visiškai dzin.

UK

Aš manau, kad jos jau nėra tarp gyvų…Labai keisti dalykai čia dedasi su ta karališka šeima, nežinau ar Lietuvoj ten ką nors apie tai kalba ar ne.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS