Internete plinta vaizdo įrašas: karalius Charlesas III įnirtingai gestikuliuoja savo padėjėjams | Diena.lt

INTERNETE PLINTA VAIZDO ĮRAŠAS: KARALIUS CHARLESAS III ĮNIRTINGAI GESTIKULIUOJA SAVO PADĖJĖJAMS

  • 5

Charlesas III šeštadienį buvo oficialiai paskelbtas naujuoju Jungtinės Karalystės karaliumi. Neseniai internete išplito įrašas, kuriame matyti, kaip monarchas įnirtingai gestikuliuoja rankomis padėjėjams, kad šie sutvarkytų stalą, rašo pagesix.com.

Likus kelioms akimirkoms iki žengimo į sostą proklamacijos pasirašymo, karalius ėmė pašėlusiai gestikuliuoti rankomis padėjėjams, kad šie sutvarkytų stalą, ant kurio buvo padėti dokumentai. Charlesas III reikalavo nedelsiant patraukti rašiklio dėžutę ir rašalą, kuriuos, kaip pranešama, jam padovanojo jo sūnūs princai Williamas ir Harry.

„Tarnas turi sutvarkyti mano stalą už mane. Negalite tikėtis, kad aš pats judinsiu daiktus“, – „Twitter“ juokavo vienas tiesioginę transliaciją stebėjęs asmuo, o kitas pridūrė: „Pirma diena darbe ir jam jau atsibodo“.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

vardas

Sėkmės Karoliui III, stiprybės šiuo nelengvu metu, į cirką reikia žiūrėti kaip į cirką

Anonimas

Puikus Karalius. Papuole i iskrypeliu nemalone. Nesutiko pries bezdziones ant keliu klauptis. Del to taip ir puola ziniasklaida ji.

kauniete

Jau aišku kad seneliui su proteliu nekas Įdomu kas galėjo filmuoti ir paskleisti internete juk tai jo artimi joks žurnalistas neiėjo i jo kabineta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS