Išsiskyrė realybės šou „Sala“ laimėtojai Nerijus ir Reda | Diena.lt

IŠSISKYRĖ REALYBĖS ŠOU „SALA“ LAIMĖTOJAI NERIJUS IR REDA

  • 0

Realybės šou „Sala“ nugalėtojais tapę papuošalų ir drabužių kūrėja iš Kauno Reda Matuliauskaitė ir naktiniame klube Tenerifėje apsaugos darbuotoju dirbantis raumeningasis Nerijus Pakamorė suka skirtingais keliais.

Nuo projekto pabaigos, kuriame pora ir susipažino, praėjo šiek tiek daugiau nei mėnesis.

Apie pokyčius asmeniniame gyvenime socialiniame tinkle prakalbo pats N. Pakamorė. 

„Meilė suteikia sparnus, kibirkščiuojančios gyvybės mūsų mintims ir jėgų kūnui. Ji pakelia aukštyn, virš niūrių debesų ir ištirpdo liūdesį bei vienatvę. Vedini stiprių jausmų mes krečiame kvailystes ir laužome sienas, mes einame kaip tankai dėl savo meilės....ir apdegame savo sparnus, kaip drugelis į tamsios nakties ugnį...kartais mums lemta patirti tai. Skauda. Ir taip nutiko mums su Reda. Mūsų draugystei atėjo pabaiga. Draugystei, kuri, nei vienas nedrįs suabejoti, buvo tikra ir nesuvaidinta...bučiniai ir apsikabinimai, visos jaudinančios šypsenos, jautrūs prisilietimai ir netikėti prisipažinimai, pykčiai ir aistringi susitaikymai“, – jausmingai rašė vyras.

„Facebook“ nuotr.

Anot jo, jų jausmams įtakos neturėjo nei kūrybinė grupė, nei pašaliniai žmonės.

„Mes bandėme vienas kitą sudėtingiausiose užduotyse ir painiausiuose meilės trikampiuose, mes pažinome vienas kitą geriau nei ilgus metus santuokoje gyvenantys partneriai vienas kitą pažįsta, mes ėjome, klupome ir vėl kėlėmės, nes mūsų vizija buvo stipresnė už aplinkos įsivaizdavimus, – rašė N. Pakamorė. – Nes tai jausmai, kurie užgimė realybės šou „Sala“ ir taip pat gyvavo už jos ribų, iki mes supratome, jog nebėra išeities mūsų jausmams augti ir ateičiai vystytis. Atstumas mus sujungė, bet atstumas mus ir išskyrė. Mes neberandame išeities iš padėties ir esame priversti padėti tašką šioje istorijoje.“

Realybės šou išgarsėjęs vyras teigia, kad jiems abiems skauda širdį.  Vyras tikina, kad dėl šio sprendimo nėra kalti aplinkiniai žmonės, tai jų abiejų pasirinkimas.

„Džiaugiuosi, jog galime jį priimti ramiai ir adekvačiai. Tegyvuoja tyra meilė ir te niekas negali jos sugriauti. Jei mylite – jūs jau turtingas“, – rašė N. Pakamorė.

Primename, kad nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ nugalėtojai laimėjo poilsinę-pažintinę 15 dienų kelionę į Tailandą, Puketo salą.

GALERIJA

  • Išsiskyrė realybės šou „Sala“ laimėtojai Nerijus ir Reda
  • Išsiskyrė realybės šou „Sala“ laimėtojai Nerijus ir Reda
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS