A. Ivanauskas-Fara – apie sudėtingus praėjusius metus | Diena.lt

A. IVANAUSKAS-FARA – APIE SUDĖTINGUS PRAĖJUSIUS METUS

  • 2

„2019-ieji man buvo tragiški: tymai, dvi chirurginės operacijos, netekau mamos. Per tuos metus buvo labai daug skausmingų įvykių, bet 2020-ieji prasidėjo labai gerai. Galų gale, ir su tomis operacijomis patekau į labai geras rankas. Mane taip prižiūrėjo, net neįsivaizdavau, kad taip gali būti. Medikams jaučiu didžiulę pagarbą“, – sako dainininkas, grupės „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Jis šį trečiadienį tapo LRT televizijos laidos „Gyvenimo spalvos“ herojumi.

Vyras ne tik skirs dieną savanorystei Kauno hospiso namuose, bet ir atvirai papasakos apie gyvenimą sukrėtusius praėjusius metus.

„2019-ieji man buvo tragiški: tymai, dvi chirurginės operacijos, netekau mamos. Per tuos metus buvo labai daug skausmingų įvykių, bet 2020-ieji prasidėjo labai gerai. Galų gale, ir su tomis operacijomis patekau į labai geras rankas. Mane taip prižiūrėjo, net neįsivaizdavau, kad taip gali būti. Medikams jaučiu didžiulę pagarbą“, – laidoje kalbės Aleksandras.

Savanoriauti hospise Aleksandrą paskatino mamos liga. Ją su artimaisiais prižiūrėjęs muzikantas patyrė, kokia vertinga tokiais atvejais gali būti pagalba iš šalies. Laidos, kuri buvo filmuojama prieš pradėjus plisti koronavirusui, metu Aleksandras aplankys daug metų ligos surakintą ponią Fatiniją.

„Aš suprantu, kad reikia turėti laiko ir galimybių padėti kitiems, bet jei turi – ar šiaip sėdėsi nieko nedarydamas namuose, o gal padėsi? Pažįstu žmonių, kurie tiesiog padeda savo kaimynams. Eidami į parduotuvę ir kaimynui kažko parneša, pakviečia gydytoją, pažiūri. Įvairių yra dalykų, tai bent apsižvalgykit aplinkui, kaip jūsų kaimynai gyvena, gal kažkam labai blogai“, – apie pagalbą kitiems kalbės A. Ivanauskas.

Laida „Gyvenimo spalvos“ rodoma trečiadieniais 19.30 val. per LRT televiziją. Sėkmingi žinomi Lietuvos žmonės dienai tampa savanoriais. Dalydamiesi savo gyvenimo patirtimi ir laiku jie ne tik padeda tiems, kuriems reikalinga pagalba, bet ir patys iš naujo susipažįsta su savimi.

GALERIJA

  • A. Ivanauskas-Fara – apie sudėtingus praėjusius metus
  • A. Ivanauskas-Fara – apie sudėtingus praėjusius metus
  • A. Ivanauskas-Fara – apie sudėtingus praėjusius metus
LRT arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

karma

iš Tautkų pasiėmė grupės dainas, jos pavadinimą, pasivadino legenda, o dabar sako, kad gyvenimas patamsėjo? Tai gal atgailauti reikia - juk metas ypač palankus prie Šv. Velykas?

Saunuolis!

Nuosirdi pagarba !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS