J. Aniston savo vestuves nori laikyti paslaptyje | Diena.lt

J. ANISTON SAVO VESTUVES NORI LAIKYTI PASLAPTYJE

  • 1

Jennifer Aniston pirmą kartą po praėjusį mėnesį įvykusių vestuvių su Justinu Theroux (Džastinu Teru) pasirodė viešai ir reporteriams pareiškė, kad jai ta diena buvo „graži privati akimirka“.

Serialo „Draugai“ (Friends) žvaigždė ir J.Theroux rugpjūčio 5 dieną slapta susituokė jųdviejų name Los Andželo priemiestyje Bel Ere. Pora suklaidino draugus ir žiniasklaidą, pakvietusi svečius į „netikėtą“ J.Theroux, kuriam netrukus turėjo sukakti 44 metai, gimtadienio vakarėlį.

Šventėje dalyvavo J.Aniston kolegė iš filmavimosi televizijos seriale „Draugai“ laikų Lisa Kudrow (Liza Kudrou), jos draugė ir komikė Chelsea Handler (Čelsi Handler) ir populiarus radijo laidų vedėjas Howardas Sternas (Hovardas Sternas). Jie visi buvo nufotografuoti atvykstantys į poros namus Bel Ere.

Po vestuvių jaunavedžiai išvyko medaus mėnesio į Bora Boros salą Ramiajame vandenyne, o trečiadienį J.Anniston jau vėl grįžo prie darbų ir pasirodė savo filmo „She's Funny That Way“ premjeroje Los Andžele.

Žengdama raudonu kilimu J.Anniston pademonstravo savo auksinį vestuvinį žiedą su deimantų juosta, tačiau daugiau papasakoti apie pačias vestuves atsisakė.

„Aš jums nieko tokio nepasakosiu, tikrai ne... Mes pasidžiaugėm gražia prabanga pasimėgauti gražia privačia akimirka ir aš pabūsiu savanaudė viską taip ir palikdama“, – sakė ji ETonline.com,

Dalyvaujančiai JAV televizijos šou „Extra“ J.Aniston buvo pateiktas klausimas, kas vestuvėse jai patiko labiausiai.

„Pats faktas, kad mums pavyko surengti labai ramų ir privatų renginį su būreliu nepaprastų, nuostabių ir, žinoma, patikimų žmonių“, – sakė J. Anniston.

„Access Hollywood“ aktorė paaiškino, kaip jiems pavyko iki paskutinės akimirkos išsaugoti vestuvių paslaptį.

„Kai yra noro, yra ir būdas... Tai įmanoma padaryti“, – atsakė ji.

J.Theroux negalėjo su žmona dalyvauti filmo premjeroje, nes filmavosi Teksase.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

jovita

labai gerai sugalvota,cia sau laime susikure o ne pasauliui,.noreciau konors mazo simboliuko su aniston nuotrauka ar vardu kanors cia sbajone,.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS