J. Brūzga į eurovizinę sceną lipa su žmona: dainuodama su manimi ji jaudinasi labiau | Diena.lt

J. BRŪZGA Į EUROVIZINĘ SCENĄ LIPA SU ŽMONA: DAINUODAMA SU MANIMI JI JAUDINASI LABIAU

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje jau ketvirtą kartą dalyvaujantis, bet finalo sceną pirmą kartą pasiekęs atlikėjas Jurgis Brūzga šiemet jaučiasi tvirtai: į sceną jį lydi ne tik trys profesionalūs šokėjai, bet ir žmona bei pritariančioji vokalistė Akmėja Brūzgė.

Ir nors abu yra patyrę scenos profesionalai, J. Brūzga išdavė, jog pritardama savo vyrui A. Brūzgė jaudinasi labiau, nei dainuodama kartu su kitais atlikėjais.

„Faktas, kad su žmona scenoje jaučiuosi tvirčiau. Visa šeima vieningai žengiame į eurovizinę sceną. Kai prieš pasirydomą leidžiamas siužetas apie mus, su Akmėja dar susižvalgome raminančiais žvilgsniais, kurie tikrai padeda. Nors, tiesą sakant, buvo vienas momentas, kai jaudulys padarė savo. Akmėja yra visų „Eurovizijos“ atrankos dalyvių pritariančioji vokalistė, ir atrodo, kad per mano pasirodymą turėtų dainuoti dvigubai geriau, bet iš tikrųjų ji man sakė, kad per vieną pasirodymą taip jaudinosi, stebėjo, ar man viskas scenoje sekėsi gerai, kad užsigalvojo ir šiek tiek „nuslydo“ viena nata“, – šypsodamasis pripažįsta atlikėjas.

Nors šiuo metu žinomi tik trys finalininkai iš šešių, J. Brūzga įsitikinęs, kad atrankos finalo koncertas bus labai stiprus. „Nebėra taip, kaip buvo prieš penkerius ar dvejus metus – du aiškūs favoritai, visi kiti – dėl skaičiaus. Manau, šiemet galėtų važiuoti bet kuris iš šešių, ir tikrai nebūtų gėda“, – įsitikinęs atlikėjas.

 

 

Tiesa, savo favoritų J. Brūzga įvardinti nesiryžta, nes dauguma jų – artimi atlikėjo draugai. „Su Pauliumi Šinkūnu iš „Twosome“ mes – vaikystės draugai. Dainavau Ievos Zasimauskaitės vestuvėse. Visi esame savotiška šeima, negaliu nieko išskirti. Batų prie scenos nekalame, vinių nekišame. Norime, kad Lietuva išsirinktų geriausią variantą jai pačiai ir esame geriausios savo versijos“, – kalba nacionalinės atrankos dalyvis.

Su trim kostiumuotais šokėjais scenoje pirmą sykį atrankoje pasirodęs atlikėjas neišvengė komentatorių palyginimo su pernykščiais Švedijos atstovais. Dėl to pastarąjį kartą J. Brūzga net keitė sceninius kostiumus.

V. Radžiūno/LRT nuotr.

„Mums patiems buvo įdomu, kuris variantas žmonėms labiau patiks. Tikrai daug žmonių pasakė, kad kostiumai buvo geriau. Kostiumai labiau patiko jums [žiūrovams], mums – taip pat, tad, matyt, finale bus kostiumai“, – pažymi J. Brūzga.

Atlikėjas išgirdo ir daug komplimentų dėl pagaliau atrasto muzikos ir sceninio stiliaus. J. Brūzga tvirtino, kad tai – ilgalaikio darbo rezultatas.

„Eini į savo studijėlę, užsirakini, sėdi ten vieną, antrą, penktą naktį. Tada žmona skambina, sako, kad šeima tavęs laukia namie. Grįžti, pabūni, ir vėl eini į studiją. Džiaugiuosi, kad daina „4Love“ yra tokia, ką aš įsivaizduoju, tai – naujo mano muzikinio stiliaus pradžia“, – šypsosi atlikėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

PATS

prasčiausias atlikėjas Geriausi buvo tie DU iš X faktoriaus ,kur pasirodė gale

SUSIJUSIOS NAUJIENOS