J. Jankevičius apie „Naisių vasaros“ festivalį: visi išprotėję | Diena.lt

J. JANKEVIČIUS APIE „NAISIŲ VASAROS“ FESTIVALĮ: VISI IŠPROTĖJĘ

  • 22

„Taip, aš vesčiau Naisių festivalį. Ramūnai, žinau, kad žiūrite, žinau, kad esate šitos laidos gerbėjas. Paskambinkit man. Sorry, nuolaidos nebus“, –  dalyvaudamas renginių organizatoriaus Aurimo Kamantausko tinklalaidėje „Kamantinėjimai“ į Ramūną Karbauskį kreipėsi humoristas, renginių ir televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius.

Kiek vėliau jau kalbėdamas rimtai J. Jankevičius teigė, kad iš šalies stebėdamas ginčus dėl rugpjūčio 15 dieną jau antrą kartą šią vasarą rengiamo „Naisių vasaros“ festivalio jis nebepalaiko nė vienos pusės.

„Aš turbūt varyčiau vesti „Naisių“ festivalio vien tik tam, kad užknisčiau visus. Nes visi dabar išprotėję. Nuoširdžiai – aš nebepalaikau nė vienos pusės. Man visko jau per daug. Ir vieni durniai, ir kiti durniai, o čia sėdi trečias durnius, kuris visus vadina durniais“, – kaip visuomet be užuolankų kalbėjo J. Jankevičius.

„Iš vienos pusės visi rėkauja ir duodasi, bet ir iš kitos – lygiai taip pat. Tik tiek, kad vienur visi maroznikai, o kitur – apsimyžėliai, kurių hobis yra įsižeisti už kitus žmones. Ir dėl viso to nukenčia žodžio laisvė – nieko dabar negalima kalbėti, nes kažkas iš kurios nors pusės gali įsižeisti“, – savo nuomonę apie aistras, verdančias dėl „Naisių vasaros“ festivalio, išsakė humoristas ir renginių vedėjas.

Pokalbio metu J. Jankevičius atvirai pasisakė ir kitomis temomis – kaip pradėjo renginių vedėjo karjerą, kokių užsakovų negali pakęsti, ką mano apie nevairuojančius vyrus ir skandalus, į kuriuos jis kartkartėmis įsivelia.

Aš turbūt varyčiau vesti „Naisių“ festivalio vien tik tam, kad užknisčiau visus. Nes visi dabar išprotėję. Nuoširdžiai – aš nebepalaikau nė vienos pusės.

Dirba geriausią darbą pasaulyje ir ne visada tik už pinigus

J. Jankevičius prisiminė, kad pirmąjį savo gyvenime renginį pravedė dar būdamas moksleivis prieš daugiau nei dvidešimt metų. Renginys vyko viename Vilniaus restoranų, kurį vesdamas užsidirbo 50 litų – tuomet jam tai atrodė nemaži pinigai.

Netrukus po to J. Jankevičius tapo abiturientams skirto projekto „Egzaminai? Nesiparink!“ (kuris kalbininkų prašymu pervadintas į „Egzaminai? Nesinervink!“) mobiliosios komandos, lankiusios mokyklas, vienu iš narių.

„Nežinau, kaip aš ten praėjau. Bet aš nesu turėjęs darbo pokalbio, kur aš nebūčiau atrinktas. Turiu 100 procentų darbo gavimo reitingą“, – tvirtino J. Jankevičius ir pridūrė, kad kartą jam darbą siūlė ir viena radijo stotis, per kurią transliuojami vien tik dviprasmiško turinio skelbimai, kurį priėmęs turbūt būtų negrįžtamai susigadinęs karjerą. Tačiau tąkart jis pasirinko padavėjo viename viešbučių darbą, nes „ten buvo geresni pinigai“.

J. Jankevičius sako, kad nuo mokyklos laikų vienas smagiausių užsiėmimų jam buvo juokinti žmones, o ypač džiaugdavosi, kai jam pavykdavo pasakyti ką nors, kas prajuokindavo jo mokytojus.

Renginių vedėjo darbą J. Jankevičius vadina „geriausiu darbu pasaulyje“. Vyras teigia, kad laisvalaikiu nemėgsta lankytis nei baruose, nei klubuose, o pasilinksmina dirbdamas – vesdamas renginius, kuriuos veda ne tik už pinigus, bet ir nemokamai, nes mėgsta tai daryti.

Atvarau į renginį ir man tai būna laimingiausia diena. Aš labai myliu savo darbą. Man moka už tai, kad aš tūsinčiau. Bet tam, kad linksminčiau kitus, aš turiu būti laimingas. Tai svarbus dalykas. Kuo atlikėjas užkulisiuose bus laimingesnis, tuo ir pats renginys bus kokybiškesnis, nes mes dirbame emocijų versle“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Koks buvo didžiausias J. Jankevičiaus visų laikų noras ir kodėl jis nevairuoja automobilio?

Jis neslėpė, jog ne visi užsakovai jam kelia malonius prisiminimus. Vieną Šiaulių įmonę, samdžiusią jį renginiui vesti, J. Jankevičius savo telefone įsivedė pavadinimu šūdų kontora, nes pas juos esą „viskas buvo labai blogai“.

„Nedirbu renginiuose, kur yra toksiška atmosfera. Mes visi žinome vieną moterį, kuri rėkia ant visų. Aš net neįvardiju, kas ji, bet tu jau žinai, apie ką aš“, – kalbėdamasis su laidos vedėju sakė J. Jankevičius.

Paklaustas apie įsimintiniausią renginį, kurį jam yra tekę vesti, J. Jankevičius sakė, kad „buvo vienas renginys, kuriame buvo daug pavojingų žmonių ir buvo labai baisu. Bet aš negaliu apie jį kalbėti, nes dar nesuėjusi senatis“.

J. Jankevičius taip pat teigė, kad iki šiol nevairuoja automobilio, nes vairuoti jam labai nepatinka. „Jei reiks vairuoti, vairuosiu. Bet kol kas aš esu skuduras, o ne vyras, nes nemoku valdyti automašinos“, – kalbėjo humoristas.

Į klausimą, koks buvo didžiausias jo noras, kuris yra išsipildęs, J. Jankevičius atsakė: „Prarasti nekaltybę. Čia buvo mano didžiausias visų laikų noras – check, galima mirti“, – juokėsi jis.

J. Jankevičius taip pat teigė labai mėgstantis skandalus: „Žiauriai mėgstu. Galvojau įsistatyti vieną papą vien tiktai dėl skandalo. Į alkūnę. Tada išleisiu pranešimą spaudai ir sakysiu: štai, naujas trendas alkūnpapis“, – kalbėjo humoristas.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

cha... toky debilna pridurka pasikviest y svente

tai sugadint svente ne tik sau bet ir visiems atvykusiems y svente --EIK Jankeviciau y LGBTQ gaidyna ir ten ...liek per visas skyles savo suvavalgyta prarugusy ir isgerta - humora..

dar vienas [ be vairo] durnius, nes jam

ir vieni ,,durniai,,, ir kiti ,,durniai,,, -jis vienas ne durnas...jis su ,,papu,,ant alkunes ir isdygusia zalupa ant kaktos --anis yr protingas durnius...jis kaktapisys

HERA'klis

VISI ŠITIE Tapinai/Škurliajevai/Jankevičiai ir Valinskiai tai gabūs patyčiu meistrai..Samdomi klounai.. Be Moralinio stuburo!!! Kaip Gaidžiai.. Jiems nesvarbu ar jie kažką ,ar juos kasnors tvarko.. TASPATS IR SU NUOMONE.. JosNĖRA PAS JUOS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS