J. Lawrence: esu viena ir vieniša | Diena.lt

J. LAWRENCE: ESU VIENA IR VIENIŠA

  • 0

Holivudo gražuolė Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) baiminasi, kad vestuvės jai dar ilgai negresia, nes „blogi“ vaikinai nekviečia jos į pasimatymus.

„Bado žaidynių“ (Hunger Games) žvaigždė liko viena po to, kai subyrėjo jos ilgalaikiai santykiai su Nicholu Houltu (Nikolu Holtu), su kuriuo aktorė vaidino filme „Iksmenai“ (X-Men), o vėliau nuktrūko jos trumpalaikis oficialiai nepatvirtintas romanas su grupės „Coldplay“ vokalistu Chrisu Martinu (Krisu Martinu).

Šiuo metu 25 metų aktorei meilės reikalai nerūpi, tačiau atėjus laikui ji norėtų ištekėti už to vienintelio.

„Jaučiu, kad man reikia sutikti tokį vaikiną, kuris, su visa derama pagarba, penkerius metus gyveno Bagdade ir net nenutuokia, kas aš esu“, – sakė ji amerikiečių žurnalui „Vogue“.

„Labai noriu ištekėti. Manau, kad jeigu surasčiau tą vienintelį, su kuriuo norėčiau praleisti visą laikusį savo gyvenimą, kurį norėčiau matyti savo vaikų tėvu, tikrai visko nesugadinčiau. Tačiau į tai nededu daug vilčių“, – sakė ji.

Pasak Jennifer, viena pagrindinių kliūčių, neleidžiančių jai žengti prie altoriaus, yra ta, kad visų pirma ji negali susirasti vyro, su kuriuo galėtų vaikščioti į pasimatymus.

„Niekas manęs nekviečia į pasimatymus, – atsiduso ji. – Kiekvieną šeštadienio vakarą esu viena. Vaikinai man tokie blogi. Žinau kodėl – jie bando pradėti dominuoti, bet tai žeidžia mano jausmus. Esu paprasčiausia mergina, norinti, kad su ja būtų elgiamasi gražiai. Esu visiškai atvira... “, – kalbėjo aktorė.

Tačiau negalima pasakyti, kad paskutiniu metu ji nebuvo niekuo susižavėjusi. Aktorė prisipažįsta, kad neseniai susitikinėjo su vienu „seksualiu“ vaikinu, tačiau jiems nieko neišėjo.

„Man nepatiko, kaip jis privertė mane pasijusti. Kai su kažkuo jautiesi nesaugi, tai suteikia gana keisto žvalumo, nes tada nesiliauji kovojusi dėl pripažinimo. Tačiau tai (saugumas) yra būtent tai, ko tikiesi dar prieš vestuves, kad jo nereikėtų ieškoti ištekėjus“, – kalbėjo J. Lawrence.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS