J. Lopez ir B. Afflecko artimi šaltiniai: jų santuoka iširo prieš kelis mėnesius | Diena.lt

J. LOPEZ IR B. AFFLECKO ARTIMI ŠALTINIAI: JŲ SANTUOKA IŠIRO PRIEŠ KELIS MĖNESIUS

  • 0

JAV dainininkė Jennifer Lopez ir Benas Affleckas iš visų jėgų stengėsi išlaikyti santuoką, tačiau, kaip skelbia portalas „PageSix“, jų santuoka yra iširusi jau kelis mėnesius.

Gandai apie poros išsiskyrimą pasipylė gegužę, kai aktorius ir režisierius B. Affleckas nesirodė šalia J. Lopez svarbiausiuose raudonojo kilimo renginiuose, pavyzdžiui, „Met Gala“ pokylyje.

Kalbas, kad pora skiriasi sustiprino ir tai, kad J. Lopez atšaukė savo didžiausių hitų turą „This Is Me...Live“.

Gerbėjams buvo pranešta, kad pasaulinio lygio žvaigždė nori pabūti su vaikais, šeima ir artimais draugais.

„Man labai skauda širdį ir esu sugniuždyta dėl to, kad jus nuvyliau“, – apgailestaudama sakė žymi moteris savo naujienlaiškyje „On the JLo“.

„Žinokite, kad nebūčiau to padariusi, jei nemanyčiau, kad tai buvo absoliučiai būtina“, – pridūrė ji, žadėdama turą gerbėjams dovanoti vėliau.

Apie tai, kad porai gresia skyrybos, nurodo ir tai, kad pora beveik nematoma kartu, išskyrus kelis fotografų užfiksuotus pasivaikščiojimus Los Andžele ir dalyvavimo vieno iš B. Afflecko vaikų išleistuvėse.

J. Lopez neseniai viena atostogavo Italijoje ir Prancūzijoje, o aktorius, kaip pranešama, išvežė visus savo daiktus iš 60 mln. dolerių vertės santuokinės namų, tol, kol ji buvo išvykusi.

Be to, sekmadienį B. Affleckas buvo pastebėtas besilankantis savo buvusios žmonos Jennifer Garner namuose.

Poros atstovai komentarų pateikti dėl šios situacijos nepanoro.

LNK primena, kad 2022 m. balandžio mėnesį J. Lopez ir B. Affleckas susižadėjo, tuomet garsi moteris pasauliui parodė net 8,5 karato natūralaus žalio deimanto žiedo nuotraukas socialiniuose tinkluose.

Tų pačių metų liepos 12 dieną pora susituokė Las Vegase.

B. Affleckas prieš tai buvo vedęs kartą – jo santuoka su aktore J. Garner truko trylika metų ir nutrūko 2018 m.

J. Lopez, neskaičiuojant prieš dvidešimt metų buvusių sužadėtuvių su B. Afflecku ir kelerius metus trukusių santykių su garsiu reperiu Puff Daddy, ištekėjusi iš viso keturis kartus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS