J. Nainys apie pasirodymą prieš 10 tūkst. žmonių: net plaukeliai šiaušiasi | Diena.lt

J. NAINYS APIE PASIRODYMĄ PRIEŠ 10 TŪKST. ŽMONIŲ: NET PLAUKELIAI ŠIAUŠIASI

  • 3

„Vasara yra vienas įdomiausių periodų atlikėjams. Tada gali parodyti save, savo muziką ir patirti tokių emocijų, kad net plaukeliai šiaušiasi. Stovėti prieš 5 ar 10 tūkstančių žmonių ir groti savo muziką... Dėl to ir gyvename“, – sako Jonas Nainys.

Populiarus didžėjus, laidų vedėjas Jonas Nainys šį šeštadienį svečiuosis paskutinėje laidoje „Vakarėja su Martynu Starkumi“.

Elektroninės muzikos gerbėjams jis puikiai pažįstamas kaip DJ Jovani. Laidoje jis kalbės apie itin darbingą ir labai greitai pralėkusią vasarą, pasirodymus miesto šventėse, „Radistai village“ muzikos festivalį.

„Vasara yra vienas įdomiausių periodų atlikėjams. Tada gali parodyti save, savo muziką ir patirti tokių emocijų, kad net plaukeliai šiaušiasi. Stovėti prieš 5 ar 10 tūkstančių žmonių ir groti savo muziką... Dėl to ir gyvename“, – sako J. Nainys.

Akivaizdu, kad J. Nainys ir jo kolega Rolandas Mackevičius šiandieninėje popkultūroje paliks ryškų pėdsaką. Dabartiniai dvidešimtmečiai užaugo kartu su „Radistai DJs“, klausėsi jų laidų radijo eteryje, internete. Jos buvo drąsios, įžūlios ir akiplėšiškos, tačiau, pasak laidos kūrėjų, nešančios pozityvą. J. Nainys neslėps, kad radijuje dirbo ne dėl pinigų, o todėl, kad visada to norėjo.

„Kai buvau mažas, mokykloje niekada negalvojau, kad galiu dirbti tokį darbą. Bijodavau, negalėdavau užlipti ant scenos. Radijas, tas kambariukas, kai tu esi vienas su mikrofonu arba kalbi su Rolandu, yra kažkokia magija. Svajoju apie kitokį radiją, kokio dar Lietuvoje nebuvo. Vis prisėdame su Rolandu, užsirašome, dėliojame mintis“, – kalba žinomas didžėjus.

„Radistai DJs“ – bene sėkmingiausias didžėjų duetas Lietuvoje. Naujausias dueto darbas – padėti jauniems atlikėjams, kurie turi gerą balsą, kuria muziką, bet neturi priėjimo prie publikos. Per dvylika metų abu didžėjai sukaupė didžiulę kontaktų bazę ir dabar pasirengę ja pasidalinti.

Kiti šio šeštadienio laidos svečiai – dainininkė Giedrė Kilčiauskienė, grupės „Happyendless“ ir „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Paskutinė „Vakarėja su Martynu Starkumi“ laida – šį šeštadienį 18 val. per LRT televiziją.

GALERIJA

  • J. Nainys apie pasirodymą prieš 10 tūkst. žmonių: net plaukeliai šiaušiasi
LRT arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

.

Labai draugiškas vyrukas, įdomūs renginiai. Kad daugiau tokių žmonių.Seniai jau žiūriu, klausausi.Gut!

Ddd

Man Jonai tu esi labai patrauklus irvgrazus vyras.

Jo

Kolega lipa per jo ir kitų galvas į viršų, pažiūrėkit radistu laidas be garso ir pamatysit tikra pamaiva,bet kai kam tinka,gal tokiems patiems ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS