J. Oliveris su žmona laukiasi penktosios atžalos | Diena.lt

J. OLIVERIS SU ŽMONA LAUKIASI PENKTOSIOS ATŽALOS

  • 1

Garsus virtuvės šefas Jamie Oliveris (Džeimis Oliveris), pranešama, rengiasi penktą kartą tapti tėčiu.

Britų televizijos žvaigždė su 41 metų žmona Jools (Džuls) jau augina tris dukteris ir sūnų, o dabar laukiasi penktosios atžalos.

„Jools penktąjį kartą švyti ir žydi, – sakė DailyMail.co.uk. vienas porai artimas šaltinis. – Kūdikis turėtų gimti rugpjūtį.“

40 metų J.Oliverio atstovas šios džiugios žinios kol kas nekomentavo.

Vaikiškų rūbų dizainerė Jools neslėpė noro susilaukti dar vieno vaiko, o pernai apie tokius Oliverių šeimos planus užsiminė viešai.

„Štai Moseso (Mozeso) lopšys, kurį sukūriau... ir dar neturėjau progos jo asmeniškai išmėginti, – tąsyk sakė ji žurnalui „Style“. – Būtų šaunu pradėti jį naudoti.“

Tačiau Jamie, vadovaujantis virtinei savo restoranų, anksčiau yra sakęs, kad buvimas šešių asmenų šeima jų porai suteikia daugiau nei pakankamai rūpesčių ir jau dabar jam su žmona beveik nebelieka laiko pabūti vienu du.

„Gana sunku rasti laiko pabūti tik dviese, kai augini keturis vaikus, todėl nenoriu dar vienos dingsties sau ir Jools neskirti laiko vienas kitam, – sakė virtuvės žvaigždė 2013 metais. – Jei ji išties nori dar vieno (vaiko), jai gali pavykti pasiekti savo, bet aš jaučiuosi nepaprastai laimingas dėl to, ką turiu dabar“.

Jamie ir Jools susipažino 1993 metais, o 2000-aisiais susituokė.

Pirmojo vaiko, dukters Poppy Honey (Popi Honi), kuriai dabar 14 metų, jie susilaukė po pagalbinio apvaisinimo, tačiau kitus tris kartus Jools pastojo natūraliai. Antrajai Oliverių dukrai Daisy Boo (Deizi Bu) dabar yra 12 metų, Petal Blossom (Petal Blosom) – šešeri, o jaunėliui sūnui Buddy Bear (Badi Bier) – penkeri.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vv

Ne Oliveris laukiasi,o jo zmona laukiasi,o Oliveris gali tik laukti,kada zmona pagimdys. Galvokite zurnalistai ka rasote. Vyrams neduota lauktis (jusu ziniai).

SUSIJUSIOS NAUJIENOS