J. Statkevičius atvirai: kiek kainuoja ištreniruotas kūnas, tobuli raumenys? | Diena.lt

J. STATKEVIČIUS ATVIRAI: KIEK KAINUOJA IŠTRENIRUOTAS KŪNAS, TOBULI RAUMENYS?

  • 3

Šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., populiariausioje LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta“ žinomi žmonės atskleis, ką daro, kad išlaikytų jauną išvaizdą ir puoselėtų savo grožį. Žinoma ir tituluota gražuolė, netrukus švęsianti 50 metų jubiliejų, tikina, kad naudoja tik aliejų ir neturi jokių kremų, o dizaineris Juozas Statkevičius prisipažins išbandęs ne vieną injekciją.

Tačiau labiausiai publiką priblokš atviras pasakojimas, kas slepiasi už dabar itin populiarių kūno rengybos atstovų išvaizdos. „Jų sėdmenys subadyti, daugelis jų naudoja įvairius nelegalius preparatus, kad taptų raumeningi. Užtenka vos trijų mėnesių ir tu jau it Švarcnegeris“, – sako sporto ir sveikatingumo projekto „Final Fit Ladies“ įkūrėja Kristina Pališkytė.

Paklausti, ar tai yra pavieniai atvejai, Kristina Pališkytė ir Juozas Statkevičius rėžė, kad tai masiškai paplitusi priemonė, kurią naudoja kone visi kūno rengybos atstovai.

Kristina Pališkytė / Laidos stop kadras

„Nuo tų preparatų jie tampa agresyvūs, vyrams sutrinka potencija ir netgi užauga krūtys! Visi tai žino, tai vieša paslaptis. Tuos preparatus „stumdo “ patys treneriai, jie tiesiog kiša, vilioja, siūlo, nes iš to gyvena“, – kalbės Juozas Statkevičius.

Juozas Statkevičius / Laidos stop kadras

Plastikos chirurgė Gytė Grigonytė-Babajan jiems antrino, kad į jos kabinetą užsuka nuo steroidų praplikę vyrai. „Jiems kuokštais slenka plaukai, tuomet tenka daryti plaukų persodinimą“, – ketvirtadienio vakarą sakys chirurgė.

Veido mankštos ir savimasažo trenerė Viktorija Baltramiejūnienė atskleis, kokiomis priemonėmis, kurias siūlo grožio industrija, neverta pasitikėti. Daugelis, anot specialistės, nepadeda, o daro nepataisomą žalą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

apie kokius vyro raumenis jis kalba ;jame near nieko vyrisko [krutys ,kaip moters,,,ir siu ,siu tik su beda

Skaitytoja

"grazuolis" prisidaręs plastinių dar gali kažką šnekėti....

atradimas ....

.... ''subadžius sėdmenys užauga krūtys'' ........pasidalino patirtim

SUSIJUSIOS NAUJIENOS