A. Jagelavičiūtė laukiasi pirmagimio | Diena.lt

A. JAGELAVIČIŪTĖ LAUKIASI PIRMAGIMIO

  • 7

Kostiumų dizainerė bei stilistė Agnė Jagelavičiūtė (33 ) ir jos vyras verslininkas Mantas Volkus (34), pranešė laukiantys pirmagimio.

Kostiumų dizainerė bei stilistė Agnė Jagelavičiūtė (33 ) ir jos vyras verslininkas Mantas Volkus (34), pranešė laukiantys pirmagimio.

Nors ši santuoka A. Jagelavičiūtei jau antra, o ir nuo poros pažinties nėra praėję nei metų, įsimylėjėliai savo jausmų tvirtumu neabejoja.

„Tai – meilė iš pirmo žvilgsnio... Chemija, ir nieko daugiau neprigalvosi – chemijos žodžiais neapibūdinsi, nepaaiškinsi“, – žurnalui „Žmonės“ pasakojo Agnė. 

Sutuoktiniai, įžadus vienas kitam davę 2013 m. gruodį Kėdainiuose, šeimos pagausėjimo lauks ateinantį rudenį.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kam

idomu -skelbkit debatus , nes kitiems nei silta , nei salta nuo tokios naujienos, nebent koks sesetukas gimtu .negi zurnalistai nesupranta , kad vercia vemt nuo ju tokiu naujienu . kodel nesireklamuoja MAMONTOVAS, M. JANKAVICIUS ir kiti tikrai verti pripazinimo ir pagyru , kurie verti ir nusipelne LIETUVAI zmones ?negirdejau , kad ji ,isskyrus visokius skandalus , skandalelius , butu ka nors nuveikus LIETUVOS labui , na , nebent , kad kazkada oro uoste buvo neileista i ta sali ir deportuota atgal.

:D

Bet jau tas Agnutės diedas, tai žiauriai strošnas ir kažkoks pastumdėlis atrodo

WWW to zalgiris

Na tikrai ne jagelaviciute tada tratata dare,o tokia vadinama RAUDONA-JOLITA su psihu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS