A. Jagelavičiūtės ir kaimyno konfliktas: vyrui skirta bauda | Diena.lt

A. JAGELAVIČIŪTĖS IR KAIMYNO KONFLIKTAS: VYRUI SKIRTA BAUDA

  • 36

Praėjusią savaitę buvo nufilmuotas konfliktas, į kurį įsivėlė stilistė Agnė Jagelavičiūtė ir jos kaimynas. Dabar aiškėja, kad žinomą moterį filmavusiam kaimynui policija skyrė baudą. 

„Vienam iš konflikto dalyvių surašytas protokolas už šiukšlinimą ir paskirta 10 eurų bauda, – portalui kauno.diena.lt sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė. – Toliau vyksta aplinkybių tikslinimas.“

Portalas susisiekė su A. Jagelavičiūte ir pasiteiravo, kaip ji vertina kaimynui skirtą baudą. „Tikrai nieko nešnekėsiu. Nebenoriu tos temos eskaluoti. Supraskit mane, – sakė žinoma moteris. – Man visko ir taip gana. Sveikata sušlubavo ir taip toliau. Išpuoliai buvo ilgalaikiai. Baisu.“

Vaizdo įrašas viešoje erdvėje paviešintas praėjusią savaitę: tarp A. Jagelavičiūtės ir kaimynų liejosi necenzūriniai žodžiai, žinoma moteris taip pat aprašinėjo kaimynų buto duris.

Kaip teigiama, tarp A. Jagelavičiūtės ir kaimyno konfliktai kyla nebe pirmą kartą. Šį kartą žinomą moterį papiktino vyro prie jos durų paliktos šiukšlės.

Žinoma moteris šio konflikto žiniasklaidai nekomentuoja, tačiau savo poziciją išdėstė socialiniuose tinkluose.

Feisbuke apie skandalą pasisakęs atlikėjas Ruslanas Kirilkinas teigia, kad gyvenime paslysti gali bet kuris žmogus. O žmonės, kurie šiandien smerkia A. Jagelavičiūtę, rytoj gali smerkti jį – nuo to, pasak žinomo vyro, niekas neapsaugotas.

Apie šį įvykį feisbuke pasisakė ir buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga. Tiesa, jis atsiribojo nuo asmens vertinimo ir ragino skirti daugiau dėmesio žmonių psichikos problemoms.

„Galvojau, ar sureaguoti į šią istoriją, ar ne. Vis tik sureaguosiu. Noriu visiškai atsiriboti nuo asmens vertinimo. Iš esmės man visa ta blizgučių ir „influencerių“ kultūra yra sintetinė, apsimestinė ir neaktuali. Bet tai yra viso labo mano nuomonė, kuri nėra niekam kitam privaloma“, – socialiniame tinkle rašė buvęs sveikatos apsaugos ministras.

„Bet šitos istorijos problema yra kita. Jei vis tik yra taip, kaip rašoma publikacijoje, kad minimas žmogus turi psichikos problemų ir šiuo metu jas bando spręsti. Tuomet toks istorijos eskalavimas tikrai nepadės šias problemas išspręsti. Tai nemažina stigmos ir nedidina tokias problemas patiriančių asmenų problemų supratimo. Kviečiu stigmą mažinti, nes mes kiekvienas galime atsidurti tokioje situacijoje. Tai, kad šiandien esame sveiki, nėra jokia garantija, kad nepatirsime psichikos sveikatos problemų. Elkimės taip, kad atsitikus tokiai problemai, patys netaptume patyčių objektu“, – įrašą feisbuke baigė A. Veryga.

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

MUMU

Vemsiu.

Pranas

Pagal tą filmuotą medžiagą policiją gavo įrodymus, kad kaimynas išpylė šiukšles. Gavo 10 eurų baudą.

nuomonė

Mano nuomone nepadarytas joks pažeidimas, kad viešoje vietoje buvo filmuojama ta moteris, kuri mano nuomone elgėsi netinkamai. Kaip tik ši filmuota medžiaga galimai yra įrodymas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS