Japonijos televizijos delegacija Lietuvoje ieško savo šalies entuziastų | Diena.lt

JAPONIJOS TELEVIZIJOS DELEGACIJA LIETUVOJE IEŠKO SAVO ŠALIES ENTUZIASTŲ

Lietuvoje, ieškodama labiausiai Japonija besidominčio lietuvio, lankosi Japonijos televizijos Tokijuje delegacija. Įdomiausią istoriją papasakojęs lietuvis gaus galimybę apsilankyti savo svajonių šalyje.

„TV TOKYO“ režisierius Okamoro Mitsuhiro pasakoja, kad projektas įgyvendinamas visame pasaulyje, kadangi kiekvienoje šalyje yra žmonių, kurie žavisi Japonijos kultūra, maistu ar gamta. Režisierius atskleidžia, kad televizijos delegacija labiausiai ieško nustebinti galinčių žmonių, tų, kurie, galėtų papasakoti apie Tekančios Saulės šalį daugiau nei vietiniai.

Pavyzdžiui, sykį delegaciją nustebino Rusijoje gyvenanti mergina, kuri labai išsamiai ir detaliai papasakojo apie japonišką užkandį su žuvimi „taiyaki“.

Tokijo televizijos darbuotojai viliasi, kad toks projektas padės vietiniams prisiminti dalykus apie savo gimtinę, kuriuos galbūt jau spėjo pamiršti.

Savo susižavėjimą Japonija galima išreikšti numeriu 867855422 nuo šio trečiadienio iki šeštadienio. Organizatoriai prašo skambinti nuo 9 val. ryto.

Daugiau apie įdomų projektą – įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS