Jautri Dž. Butkutės padėka vyrui: ačiū, kad ir mane kartu vediesi teisingu keliu | Diena.lt

JAUTRI DŽ. BUTKUTĖS PADĖKA VYRUI: AČIŪ, KAD IR MANE KARTU VEDIESI TEISINGU KELIU

  • 17

Dainininkė Džordana Butkutė sveikina savo vyrą Elegijų Strasevičių su antruoju gimtadieniu – jau 13 metų jis gyvena blaiviai.

„Sveikinu tave, MEILE mano, su labai svarbiu tavo gyvenime antruoju gimtadieniu – 13 metų blaivybės!“, – socialiniame tinkle „Facebook“ savaitgalį dėkojo garsi atlikėja.

Moteris dabar taip pat gyvenanti blaiviai dėkoja savo vyrui, kad jis atvėrė jai akis. „Ačiū, kad ir mane vediesi kartu tuo teisingu keliu. Labai tave myliu, žinok!!“, – gražių žodžių E. Strasevičiui negailėjo Dž. Butkutė.

„Facebook“ nuotr.

„Duobėje, kurioje buvau, man buvo labai sunku. Aš meldžiau Dievo, kad gyvenčiau. Niekada nebūčiau pakėlusi rankos prieš save, nors man jau buvo labai negerai su sveikata... Tačiau kažkaip Dievas man davė šansą, išsikapsčiau. Atsiradus Elegijui, dviese viską nugalėjome...“, – yra pasakojusi dainininkė Dž. Butkutė.

Pastaruosius beveik aštuonerius Džordanos gyvenimo metus drąsiai galima vadinti auksiniais. Tačiau prieš dešimtmetį apie Džordaną spaudoje nebuvo nė vieno teigiamo straipsnio – lietuviškos pop scenos žvaigždė garsėjo kaip dainininkė, itin dažnai neatvykstanti į koncertus arba atvykstanti neblaivi. Kardinaliai Džordanos gyvenimas ir karjera pasikeitė tuomet, kai dainininkė susipažino su Elegijumi. Vyras dirbo taksi vairuotoju ir vežė dainininkę, ką tik grįžusią iš koncerto JAV.

„Alkoholis pas mus – tabu. Net vestuvėse svečiams buvo visko, o mes kėlėme taures sklidinas vandens ir sulčių... Alkoholis dabar man smirdi...“, – yra sakiusi Džordana.

Primename, kad pora susituokė 2012-ųjų gruodžio mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Gerbiu jus

Linkiu jums laimingo gyvenimo kartu, ir toliau eikite šiuo teisingu keliu. Ir toliau džiuginkite mus savo dainomis.

dominique

Sveiki   Aš turiu kapitalo, kuris bus naudojamas trumpalaikėms ir ilgalaikėms specialioms paskoloms teikti,   nuo 5000 iki 2 500 000 € bet kuriam rimtam asmeniui, norinčiam gauti šią paskolą. Interesai   2% per metus. Jei jus domina, susisiekite su manimi el. paštas: dominiquezoller7@gmail.com

Lora

Jus abu šaunus, einat teisingu keliu. Pavyduoliu visad bus, kurie jus stengsis apsmeisti ir sumenkinti. Nekreipkite demesio į juos. As jums linkiu sekmes, istvermes ir meiles.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS