Jazzu apie kilusį skandalą: gaila, kad žmonės prisijungė prie šio nesuvokiamo smurto | Diena.lt

JAZZU APIE KILUSĮ SKANDALĄ: GAILA, KAD ŽMONĖS PRISIJUNGĖ PRIE ŠIO NESUVOKIAMO SMURTO

  • 58

Po vienos žinomiausių Lietuvos atlikėjų Justės Arlauskaitės-Jazzu naujos dainos premjeros, netyla kalbos ne tik apie dainą, tačiau ir nekorektiškus atlikėjos komentarus viešojoje erdvėje. Moteris savąją šios situacijos versiją pateikė socialiniame tinklalapyje „Facebook“.

Atlikėja tikina, kad jokių komentarų ar šiurkščių žodžių savo kritikams nerašė, kadangi tam neturi nei laiko, nei noro. Jazzu teigia, kad jai gaila žmonių, kurie prisijungė prie smurto, kurdami netikras anketas.

„Visą dieną repetavau M.A.M.A apdovanojimams, tad gandus išgirdau tik dienos pabaigoje. Taigi, tik norėjau pasakyti, kad dėl to, kas vyksta, išties yra liūdna. Susidūriau su fake anketom. Jau turime reikiamus dokumentus, kad aš nerašiau jokių komentarų, jie jau paviešinti (neturiu laiko sėdėti jutubej ir to daryt, anei intereso). Taigi, dar kartą sakau, kad NEI AŠ, NEI MANO VADYBA JOKIŲ komentarų nerašėme. Gaila, kad net visuomenėje žinomi žmonės, nepatikrinę informacijos, prisijungę prie šito nesuvokiamo smurto... Tai aiškinamasi jau dabar. Kaip ir fake anketų sudarytojai bei grupės, užsakiusios skaičius – visa tai jau procese“.

Gaila, kad net visuomenėje žinomi žmonės, nepatikrinę informacijos, prisijungę prie šito nesuvokiamo smurto.

Atlikėja tęsė dėkodama visiems palaikantiems bei tikintiems, kad visas skandalas, tai tik didelis nesusipratimas, o tikroji tiesa pasieks dienos šviesą.

„Už greitą reakciją dėkoju savo komandai – jūs tokie dideli ir aš jaučiuosi labai saugi! Taigi, viskas įvyks, kai tam ateis laikas. Bet ne šiandien ir ne rytoj. Nes rytoj – atsakinga diena. Ryt aš pasirodau M.A.M.A. Su savo nauja daina. Kuri skamba, eina sau, kaip gerai ir dėkoju kiekvienam, kurie mane supranta ir palaiko... Protingi žmonės gi supranta, kas yra kas. Mušam visus žiūrimumo rekordus!!! Ačiū už tai! Ačiū visiems, kas yra šalia. Rytoj bus osam. Aš ir toliau kursiu ir savo šaliai, nes tikiu, kad vis tik čia daugiau gerų žmonių, nei blogų. Ir jūsų palaikymas yra didžiausia dovana! Žodžiu, tiesa, juk visada suranda savą kelią. Taip bus ir šįkart, net neabejoju. Einu toliau ruoštis. Būkite geri vieni kitiem ir... Susitikime M.A.M.A“.

Visuomenės veikėjas bei žurnalistas Andrius Tapinas, vakar sureagavęs į žeidžiančius komentarus, šiandien ir vėl išsakė savo nuomonę. Žurnalisto teigimu, jo anksčiau išsakyti komentarai išlieka svarūs bei teisingi.

„Jazzu vadyba kategoriškai neigia, kad Youtube komentarus rašė pati atlikėja, pasak jų, atlikėja net neturi priėjimo prie paskyros ir tai yra visiški fake komentarai. Dislaikai „Youtube“ paskyroje yra priešiškai atlikėjos atžvilgiu nusiteikusių grupių ataka. Apie komentarus feisbuke jie komentarų neturi. Ir norėtųsi tikėti, kad taip ir yra, kad nesukama uodega. Bet net ir tokiu atveju 90 procentų mano komentaro lieka legit“, – savo paskyroje dėstė žurnalistas.

Portalas anksčiau rašė, kad po „Wild“ ir jos vaizdo klipo pristatymo daugelis tautiečių liko nesupratę atlikėjos kūrybos. Po skambios žmonių nuomonės virtualioje erdvėje pradėjo plisti nekorektiški galimai pačios dainininkės parašyti atkirčiai jos kritikams. Provokuojantys atsakai užkliuvo ne vienam visuomenės veikėjui bei sukėlė skandalą internete.

GALERIJA

  • Jazzu <span style=color:red;>(viduryje)</span>
Rašyti komentarą
Komentarai (58)

dzonn

na baisoka bobele,,,,

DEDE

Kad isvaizda baisi-akivaizu.Bet ,pasirodo, si zvaigzdune ir mazaraste.

Taip

bet ir pati, Jazzu, nevengiate aštrių, nereikalingų pasisakymų, mačiau Jūsų iškeltą didįjį piršta renginio metu, girdėjau epitetus kitiems mitinge dėl mokesčių, alkoholio draudimų.Kaip šaukiama, taip atsiliepiama.Nors, aišku, taip neturi būti.Nepripažįstu jokio smurto - ir prieš tuos, kurie patinka, ir prieš tuos, kurie nepatinka...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS