JK ekspremjeras B. Johnsonas aštuntą kartą tapo tėvu | Diena.lt

JK EKSPREMJERAS B. JOHNSONAS AŠTUNTĄ KARTĄ TAPO TĖVU

  • 2

Buvęs Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas) vėl tapo tėvu, antradienį pranešė jo žmona Carrie (Keri) po to, kai liepos 5 dieną gimė trečiasis poros vaikas ir aštuntasis buvusio lyderio vaikas.

„Sveikas atvykęs į šį pasaulį Frankai Alfredai Odysseusai Johnsonai (Frenkai Alfredai Odisėjau Džonsonai), gimęs liepos 5 dieną 9.15 val.“, – rašė Carrie Johnson savo „Instagram“ paskyroje, pridėdama nuotrauką, kurioje ji laiko savo naujagimį.

Ji juokavo: „Ar galite atspėti, kokį vardą išrinko mano vyras?!“, turėdama omenyje tai, kad B. Johnsonui labai patinka senovės graikų mitai.

„Mėgaujuosi kiekviena minute su šiuo mieguistu kūdikėliu. Matyti, kaip mano du vyresnieji su tokiu džiaugsmu ir susijaudinimu apkabina savo naująjį brolį, yra pats nuostabiausias dalykas. Mes visi esame labai laimingi“, – pridūrė ji.

Jų pirmasis sūnus Wilfredas (Vilfredas) gimė 2020 metų balandį, netrukus po to, kai B. Johnsonas buvo gydomas ligoninės intensyviosios terapijos skyriuje dėl COVID-19 infekcijos.

Dukra Romy (Romi) gimė 2021 metų gruodį, kai B. Johnsonas vis dar buvo Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas.

Praeitą vasarą jis atsistatydino, kilus maištui valdančiojoje konservatorių partijoje po kelių skandalų, įskaitant vakarėlius Dauningo gatvėje, kurie pažeidė COVID-19 pandemijos metu galiojusias taisykles.

59-erių B. Johnsonas praėjusį mėnesį pasitraukė iš torių įstatymų leidėjo pareigų po to, kai parlamento nariai nustatė, kad jis melavo parlamentui apie vakarėlius.

Tris kartus vedęs B. Johnsonas turi keturis vaikus iš antrosios santuokos su teisininke Marina Wheeler (Marina Viler) ir tris vaikus su 35-erių Carrie, buvusia Konservatorių partijos patarėja žiniasklaidai, su kuria susituokė prieš dvejus metus.

Buvęs šalies lyderis turi dar vieną vaiką – nesantuokinę dukrą.

2021 metų rugsėjį, prieš Romy gimimą ir po daugelį metų trukusių spekuliacijų apie tai, kiek jis turi vaikų, B. Johnsonas interviu JAV televizijos tinklui NBC patvirtino, kad tuo metu turėjo šešis vaikus.

GALERIJA

  • JK ekspremjeras B. Johnsonas aštuntą kartą tapo tėvu
  • JK ekspremjeras B. Johnsonas aštuntą kartą tapo tėvu
  • JK ekspremjeras B. Johnsonas aštuntą kartą tapo tėvu
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Nevykelis ,fui

Taigi

protingas vyras - tegul dauginasi! Sėkmės ir sveikatos!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS