K. Brook patvirtino susižadėjusi | Diena.lt

K. BROOK PATVIRTINO SUSIŽADĖJUSI

Aktorė ir modelis Kelly Brook (Keli Bruk) patvirtino pranešimus, kad po žaibiškai išsiplėtojusio romano susižadėjo su Davidu McKintoshu (Deividu Makintošu).

„Piranijų 3D“ (Piranha 3D) žvaigždė, kuri anksčiau susitikinėjo su Jasonu Stathamu (Džeisonu Statamu) ir buvo susižadėjusi su „Titaniko“ (Titanic) žvaigžde Billy Zane'u (Biliu Zeinu), su D.McKintoshu, buvusia britų televizijos šou „Gladiators“ žvaigžde, susipažino per praėjusį Naujųjų metų sutikimą ir jau planuoja vestuves.

34 metų K.Brook ketvirtadienį, regis, užsiminė apie sužadėtuves savo Twitter.com paskyroje: „Tarptautinė laimės diena ... ji tikrai tokia“.

Krūtiningoji britė džiugias naujienas patvirtino pirmadienį vakare Instagram.com paskelbusi nuotrauką, kurioje ji ir jos 27 metų draugas laiko balioną su ant jo užrašytu žodžiu „susižadėję“.

Prie iškalbingos nuotraukos K.Brook prirašė: „Žavingas savaitgalis Vigane susitinkant su mano naująja išplėstine šeima. Toks laimingas metas ir (esu) sujaudinta galėdama dalytis savo gyvenimu su nuostabiausiu vyru, kokį tik esu sutikusi“.

Sumainiusi žiedus su D.McKintoshu Kelly taptų pamote – jos sužadėtinis turi dvejų metų sūnų Loganą iš santykių su buvusia „Mis Anglija“ Rachel Christie (Reičel Kristi), su kuria išsiskyrė gruodį, savaitė prieš tai, sutiko savo naująją meilę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS