K. Lavrinovičius: R. Javtokas į krepšį meta kaip dėvėdamas bokso pirštines | Diena.lt

K. LAVRINOVIČIUS: R. JAVTOKAS Į KREPŠĮ META KAIP DĖVĖDAMAS BOKSO PIRŠTINES

  • 0

Dainininkas Vaidotas Baumila ir Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkas Kšyštofas Lavrinovičius varžėsi iššūkyje, kurio metu reikėjo pademonstruoti taiklumą mėtant į krepšį su bokso pirštinėmis.

Šį kartą komandinis darbas ir vienybė krepšinio iššūkyje buvo užmiršti. Arši kova su bokso pirštinėmis siekiant įrodyti meistriškumą krepšinio aikštelėje baigėsi netikėtai.

„Nebėra draugystės. Nebėra komandinio žaidimo. Reikės mesti tris metimus iš skirtingų vietų, kas pirmas sumes, tas laimi“, – taisykles aiškino „radistas“ Jonas Nainys.

Tačiau ne viskas taip paprasta – mėtyti į krepšį varžovai turėjo su bokso pirštinėmis. Pasirodo, jog tiek Vaidui, tiek broliui Kšyštofui tai nebuvo kliūtis.

„Super, nėra skirtumo“, – užsidėjęs bokso pirštines sakė K. Lavrinovičius.

Nors kova prasidėjo rezultatu 1:1, vėliau į priekį vienu metimu išsiveržė V. Baumila. Kšyštofas netruko konstatuoti, kad priešininkas tokiems iššūkiams pasiruošęs: „Tai jis matosi treniravęsis“, – sakė krepšininkas.

„Tai taip, aš visada su bokso pirštinėm ir mėtau“, – tikino V. Baumila.

Kamuoliams nekrentant, varžovai ėmė strateguoti metimo iš baudų zonos techniką ir nusprendė pamėginti „bobutės metodu“.

„Javtokas specialistas su tokiais“, – išdavė K. Lavrinovičius.

Nors pataikyti ir toliau nesisekė, Kšyštofas norėjo tikėti, kad trečias kartas nemeluos. Ir nemelavo. Bet ne jam, o Vaidui. Rodos, Kšyštofui teks rengti revanšą!

Kovingą iššūkį galite pamatyti čia. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS