K. Westas sužadėtinę ves gegužės 24 dieną | Diena.lt

K. WESTAS SUŽADĖTINĘ VES GEGUŽĖS 24 DIENĄ

Reperis Kanye Westas (Kanajus Vestas) savo sužadėtinę Kim Kardashian (Kim Kardašian) ves Paryžiuje, gegužės 24 dieną, praneša JAV žurnalas „Us Weekly“.

Hito „Stronger“ atlikėjas realybės televizijos gražuolei pasipiršo itin ekstravagantiškai, per jos 33-iąjį gimtadienį spalio mėnesį, ir jiedu jau anksčiau sakė, kad ketina susituokti Meilės mieste, kurį vadina „antraisiais namais“.

Jie net apsilankė Versalio rūmuose, taip išprovokuodami gandus, kad tuoksis toje karalių pilyje, bet vėliau gandus paneigė šių istorinių Prancūzijos rūmų pareigūnai.

Dabar „Us Weekly“ praneša, kad pora Paryžiuje susituoks gegužę.

Daugiau detalių kol kas neskelbiama, bet K.Kardashian neseniai pripažino, kad rengs ne didelę ceremoniją, o „super, supermažą, jaukią“ šventę.

K.Kardashian anksčiau buvo ištekėjusi du kartus: 2000-aisiais, būdama vos 19-os, ji pabėgo su muzikos prodiuseriu Damonu Thomasu (Deimonu Tomasu), o antrą santuoką su krepšininku Krisu Humphriesu (Krisu Hamfrisu), kaip žinia, nutraukė 2011 metų spalį, vos po 72 santuokinio gyvenimo dienų.

Antrųjų skyrybų popieriai buvo baigti tvarkyti kelios savaitės prieš tai, kai ji praėjusią vasarą pagimdė K.Westo dukterį North (Nort).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS