K. Westas vėl įsisuko į skandalą: tarp kaltinimų – ir seksualinis priekabiavimas prie asistentės | Diena.lt

K. WESTAS VĖL ĮSISUKO Į SKANDALĄ: TARP KALTINIMŲ – IR SEKSUALINIS PRIEKABIAVIMAS PRIE ASISTENTĖS

  • 0

Buvusi reperio Kanye Westo asistentė kreipėsi į teismą, teigdama, kad žvaigždė jai skolingas 3 mln. dolerių už sukeltą emocinį stresą.

K. Westas, žinomas Ye vardu, ir jo sportinių batelių linija buvo paduoti į teismą už seksualinį priekabiavimą, sutarties pažeidimą ir neteisėtą atleidimą.

Remiantis „The Guardian“ informacija, ieškinyje Lauren Pisciotta teigė, kad K. Westas jai siuntė nepadorias žinutes ir kalbėdamas su ja telefonu „atliko nepadorius veiksmus“. 35-erių moteris teigė, kad ji buvo atleista 2022 m. po to, kai jai buvo prižadėta aukšta darbo pozicija K. Westo vadovaujamoje organizacijoje.

Žadėtas metinis atlyginimas buvo 4 mln. dolerių. Moteris teigia, kad atleidus iš darbo, ji negavo sutartos išmokos, siekusios kelis milijonus dolerių.

Teismui pateiktuose dokumentuose L. Pisciotta teigė, kad muzikos industrijoje dirbo penkiolika metų, kartu su K. Westu bendradarbiavo prie jo moterims skirtų sportbačių linijos, taip pat – prisidėjo prie trijų kūrinių reperio albume „Donda“.

Anot jos, reperis ją pasamdė būti asmenine asistente už 1 mln. dolerių atlyginimą, su sąlyga, kad ji bus pasiekiama 24 valandas per parą.

L. Pisciottos teigimu, anksčiau apie 1 mln. per metus ji uždirbdavo platformoje „Onlyfans“, tačiau K. Westo prašymu ištrynė savo paskyrą. Už tai jai buvo sumokėta 1 mln. dolerių suma.

Po to moteris pradėjo sulaukti iš reperio intymių žinučių. L. Pisciotta teigė, kad vyras masturbavosi sėdėdamas prieš ją jiems skrendant iš JAV į Paryžių. Anot jos, K. Westas nuolat norėjo su ja aptarinėti „jos vaikinų penio dydžius“ ir siuntė jai vaizdo įrašus, kuriuose mylėjosi su modeliais.

Tai – ne pirmas kartas, kai K. Westas yra kaltinamas nederamu elgesiu. Praėjusiais metais jo darbuotojai paviešino informaciją, kad darbinių susitikimų metu jis rodydavo jiems pornografinius filmus bei intymias savo buvusios žmonos Kim Kardashian nuotraukas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS