Kaip jums „The Roop“ dainos karantino versija? | Diena.lt

KAIP JUMS „THE ROOP“ DAINOS KARANTINO VERSIJA?

  • 4

„Norėdamas palaikyti žmonėms gerą nuotaiką šiuo ne visai smagiu laikotarpiu, noriu pasidalinti „The Roop“ dainos „On fire“ ironiška vaizdo klipo karantino versija“, – darbą pristatė Arnas Ašmonas, „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavęs kartu Dominyku Vaitiekūnu.

Pasakodamas, kodėl pasirinko šią dainą, vaikinas dėstė, kad atrankos filmavimo metu, kartu su grupe „The Roop“ teko dalintis vienu grimo kambariu, tad galėjo juos pažinti iš arčiau.

„Negaliu pasakyti, kad esu nuolatinis „Eurovizijos“ sekėjas, tačiau daina „On Fire“ buvo ta, kurios ilgai negalėjau paleist iš galvos. Labai tikiuosi, kad nebūsim suprasti neteisingai, nes mūsų tikslas anaiptol nėra pasijuokti iš dainos. Jaučiu didžiulę pagarbą Vaidotui ir grupei The Roop, todėl man bus smagu, jei mūsų vaizdo klipo versija juos pačius privers nusišypsoti“, – vylėsi A. Ašmonas, pridūręs: „Likime namuose“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nika

Ne tik kirkorkai, bet ir visiems ruskiams uzdrauskim pas mus vazinėt ir skleist savo š..... kultūrą

***

Jokiu ruskiu dainų nesiklausau. Prisiklausiau jų per 50 metų. Visos vienodos ir šlykscios, ir dainų liai visi kaip surikiuoti š. Korėjoj. Tik komie visai su iskreiptu muzikine klausa gali rusiskas bliaunamąsias talalynes klausyti

Dikas

Sudu,sudas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS