Karalienės Elžbietos II vaikaitė laukiasi trečiojo vaiko: juokauja, kad pavadins Covy arba Coveena | Diena.lt

KARALIENĖS ELŽBIETOS II VAIKAITĖ LAUKIASI TREČIOJO VAIKO: JUOKAUJA, KAD PAVADINS COVY ARBA COVEENA

Karalienė Elžbietos II vaikaitė Zara Tindall laukiasi trečiosios atžalos. „Buvo puiki savaitė. Darėmės echoskopiją – į pasaulį beldžiasi trečiasis Tindallis“, – savo tinklalaidėje sakė Zaros sutuoktinis Mike‘as Tindallis.

Buvęs profesionalus regbininkas juokavo, kad pavadins vaiką Covy arba Coveena – tai užuomina į kūdikio pradėjimo laiką per koronaviruso pandemiją ir COVID-19 ligą.

„Šį kartą noriu berniuko. Aš jau turiu dvi mergaites“, – sakė 42-ejų M. Tindallis ir pridūrė, jog, žinoma, kad mylės vaiką – ar tai bus sūnus, ar dukra. Pirmiausiai antroji duktė Lena Elizabeth jau nori sesutės arba broliuko. „Jai pustrečių metų, ji nori kažko jaunesnio, ką galėtų perrenginėti ir su kuo galėtų žaisti“, – kalbėjo tėvas.

Žmona, anot jo, taip pat džiaugiasi gimsiančiu kūdikiu. „Zara jaučiasi labai gerai, ji visad yra atsargi dėl to, kas nutiko praeityje“, – sakė M. Tindallis. Prieš 2016 metų Kalėdas Zara patyrė persileidimą.

Zara yra princesės Annos ir pirmojo jos vyro Marko Phillipso duktė. Zara su sutuoktiniu dar augina šešerių metukų Mia Grace‘ą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS