Karalius Charlesas III apie Elizabeth II mirtį sužinojo telefonu: papasakojo apie reakciją | Diena.lt

KARALIUS CHARLESAS III APIE ELIZABETH II MIRTĮ SUŽINOJO TELEFONU: PAPASAKOJO APIE REAKCIJĄ

  • 5

Buvęs Velso princas Charlesas apie sutrikusią motinos sveikatą sužinojo maždaug tuo pačiu metu, kaip ir buvo pranešta likusiam pasauliui, rašo „Mirror“.

Žinia apie Elizabeth II mirtį buvo pranešta telefonu. Dabartinė karalienė konsortė Camilla tuo metu ruošėsi interviu su buvusio JAV prezidento George'o Busho dukra, tačiau staiga koridoriuje išgirdo bėgiojantį padėjėją.

„Newsweek“ vyriausiasis karališkasis korespondentas Jackas Roystonas „True Royalty TV“ laidai patvirtino, kad sulaukęs skambučio, Charlesas nutilo ir patylėti paprašė kitų.

Praėjus kelioms minutėms po lemtingo skambučio, Camilla ir Charlesas jau buvo sraigtasparnyje, skriejančiame link Balmoralo.

Skambutis buvo priimtas rugsėjo 8 d. 12.30 val. Maždaug tuo pačiu metu apie blogą karalienės sveikatą buvo pranešta ir likusiam pasauliui.

Šiomis dienomis tūkstančiai žmonių ir toliau stovi eilėse per naktį, kad pamatytų karalienės karstą Vestminsterio rūmuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kiekvieną dieną po 10

straipsnių apie šitą pinokį- gal jie mūsų karaliai?!!!!.. ,užpisot su šituo subinlaižiavimu,žurnaliūgos.

Morgana

Karalius keistuolis , visur savo klozeto dangtį su savimi vežasi ir daug kitų keistenybių. Vistiek teks numirti jau dabar matosi , kad yra sergantis

Anglai

Sako su žmonėnis tarnais jis nesiskaito laiko vergais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS