Kas privertė A. Ivanauską-Farą išmokti šokti? | Diena.lt

KAS PRIVERTĖ A. IVANAUSKĄ-FARĄ IŠMOKTI ŠOKTI?

  • 0

Jubiliejinį turą per Lietuvą nusprendęs surengti Aleksandras Ivanauskas-Fara dar nežinojo, kas jo laukia. Atlikti 24 dainas, pakelti publiką nuo kėdžių, padovanoti jiems nepamirštamą koncertą – tai vienas malonumas, užtat šokti ant scenos Farai – naujiena, išbandymas.

„Mane daug metų kvietė į įvairius televizinius šokių projektus. Ir šokti ant parketo, ir šokti į vandenį siūlė. „Jūs ką – juokaujate?“ – vis išsisukinėdavau. Kartojau, kad tai ne mano sritis. Bet štai kaip viskas apsisuko – per „RONDO gyvai“ turą beveik nekankintas, sava valia prisiverčiau išmokti šiek tiek šokio judesių“, – juokiasi Fara.

Įprastas Faros paveikslas šįkart pakitęs – nebėra ant krūtinės pasikabintos gitaros. „Nusprendžiau sutelkti visą dėmesį į dainavimą. O boso gitara už mane pagros Tomas Maslauskis“, – sako „Rondo“ lyderis.

Kaip rašoma pranešime spaudai, vokaliai jam talkina keturios merginos, tarp jų – ir jubiliato dukra Jurga. Pritariančios vokalistės – ne tik balsingos, bet ir puikiai judančios. Kai vidury koncerto jos prieina prie Faros, tenka ir jam įsitraukti į kolektyvinį siautulį.

Tėveli, nepamiršk to judesio.

„Tėveli, nepamiršk to judesio“, – paskutinę sekundę prieš pakylant ant scenos A. Ivanauską-Farą už rankovės pagauna dukra ir dar kartą parodo choreografinius žingsnelius, kad galutinai užsifiksuotų.

„Prieš 40 metų per vestuves valsą vos vos sušokau. Ir tai – tris dienas tada repetavau! O dabar visi nusprendė, kad man ant scenos reikėtų pašokti su merginomis. Ką darysi – šoku!“ – kvatoja Fara.

Jau įvykę du jo jubiliejinio turo koncertai didžiausiose Vilniaus ir Klaipėdos arenose parodė, kad ne vieną kartą užauginusios „Rondo“ dainos yra tai, ką publika myli visa širdimi. Kai skamba tokie hitai kaip „Su tavim“, „Sudie, Eliza“, „Egle, mano sese“, „Laukų gėle“ ir visa serija kitų, auditorija pašoka ant kojų, ir koncertas virsta pašėlusia diskoteka.

Gruodžio 9 dieną „RONDO gyvai“ linksmybės įvyks Šiaulių arenoje, o gruodžio 16 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje.

GALERIJA

  • Aleksandras Ivanauskas-Fara <span style=color:red;>(kairėje)</span>
  • Kas privertė A. Ivanauską-Farą išmokti šokti?
  • Kas privertė A. Ivanauską-Farą išmokti šokti?
  • Kas privertė A. Ivanauską-Farą išmokti šokti?
  • Kas privertė A. Ivanauską-Farą išmokti šokti?
  • Kas privertė A. Ivanauską-Farą išmokti šokti?
V. Skaraičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS