Kiek tūkstančių kainuoja A. Pugačiovos šeimos poilsis Jūrmaloje? | Diena.lt

KIEK TŪKSTANČIŲ KAINUOJA A. PUGAČIOVOS ŠEIMOS POILSIS JŪRMALOJE?

Garsi dainininkė Alla Pugačiova iš Izraelio atskrido į Latviją. Ten ji, pasak užsienio žiniasklaidos, išsinuomojo prabangią vilą, kurioje gyvens su vaikais ir vyru Maksimu Galkinu.

Jūrmaloje prabangą mėgstanti primadona praleis kelis mėnesius. Atostogos jai kainuos ne vieną tūkstantį eurų. Kaip praneša Rusijos žiniasklaida, remdamasi  nekilnojamojo turto agentu iš Latvijos, dainininkė apsistojo viloje „Marta“, o vasaros laikotarpiu tokios vilos nuomos kaina gali siekti 150 tūkst. eurų.

„Ji nėra nuomojama vienai dienai. Siūloma ją nuomotis  visam sezonui arba bent jau mėnesiui. Tam įtakos turi tikrai daug niuansų: pavyzdžiui, sudėtingas pačios vilos paruošimas svečių atvykimui. Savininkams tiesiog neapsimoka nuomoti trumpesniam laikui. Be to, vila visada nuomojama tik kaip visuma. Šiuo metu ji yra išnuomuota iki vasaros pabaigos“, – žiniasklaidai pasakojo nekilnojamojo turto agentas.

Prabangi vila buvo pastatyta 1928 m.. Ją dar 1997–1998 m. atnaujino žymus architektas Meinhardas von Gerkanas.

Pasak žiniasklaidos, šioje viloje yra SPA kompleksas su baseinu, turkiška pirtis, jacuzzi, kino salė, biblioteka, sporto salė, paveikslų galerija, didelis valgomasis, žiemos sodas, šeši miegamieji, virtuvė, apsauginių kambarėlis ir teniso kortai.

Nuo vilos „Marta“ iki Baltijos jūros – vos kelios minutės pėsčiomis. Visos rezidencijos plotas siekia 2502 kv. m.

Žinoma, kad šią vilą A. Pugačiova  vasaros poilsiui nuomojasi nuo 2015 m. 

Nekilnojamojo turto brokeris taip pat teigia, kad vilos nuomos kaina gali būti ir mažesnė, tačiau tik ne vasaros sezono metu. Jei  A. Pugačiova nuomotųsi šią vilą, pavyzdžiui, žiemą, ji galėtų mokėti 10 tūkst. eurų  per mėnesį.

Instagramo nuotr. 

Latvijos kurorte A. Pugačiova su šeima dažniausiai leidžia vasaras, neva ten ji  slepiasi nuo pernelyg didelių karščių. M. Galkinas dar gegužės mėnesio pabaigoje instagrame įkėlė nuotrauką, kurioje matosi visa šeima Baltijos pajūryje. Po šia nuotrauka jis rašė: „Kasmet laukiame kelionės į mylimą Jūrmalą“.

GALERIJA

  • Kiek tūkstančių kainuoja A. Pugačiovos šeimos poilsis Jūrmaloje?
  • Kiek tūkstančių kainuoja A. Pugačiovos šeimos poilsis Jūrmaloje?
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

D. K.

Dal netalpinkite tokiu baisiu nuotrauku, neetiska. Cia gi ne MASKI-SOU. Jeigu marazmine senute save tiek zaloja, tai dekit nuotraukas tik kur jie matosi is toli.

Baba

nu atsiknskit jus visi nuo Pugačiovos šeimos

Anonimas

Buvau Jurmaloj. Priseriau pe.di.kus sventais vafliais. Patenkinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS