Kietuolis raumenų kalnas Nerijus projekte pravirko: nežinau, ką be jos daryčiau | Diena.lt

KIETUOLIS RAUMENŲ KALNAS NERIJUS PROJEKTE PRAVIRKO: NEŽINAU, KĄ BE JOS DARYČIAU

  • 3

„Aš labai bijau ją prarasti...  Jei dėl to, kad ji negalėjo įveikti užduoties, ji gali iškristi iš žaidimo – nežinau, ką čia daryčiau be jos“, – verkdamas atviravo šou „Sala“ dalyvis Nerijus.

Prieš daugiau nei mėnesį dvylika merginų ir vaikinų iš Lietuvos atvyko į Kanarų salas susirasti antrąją pusę nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“. O šį trečiadienio vakarą, 20.30 val., LNK eteryje jų laukia pusfinalio kova Raudonajame kalne – Montaña Roja – Tenerifėje.

Penkios dalyvių poros jau iš vakaro žinojo, kad kol kas svarbiausia pusfinalio užduotis juos gali užklupti bet kuriuo metu – kai kurie dalyviai net miegoti ėjo apsirengę sportiniais drabužiais. Ir neprašovė savo pasirinkimu. Pažadinti penktą valandą ryto, dalyviai išgirdo, kad jų tikslas bus užbėgti į Raudonojo kalno viršukalnę ir ten pasitikti saulėtekį. Taip „Salos“ dalyviai kovoja dėl vietos finalinėje savaitėje – šiandien iš penkių porų šou liks tik keturios.

„Didžiulė įtampa namuose dabar. Visi supranta, kad dabar jau viskas – kelio atgal nebėra ir kažkas šiandien kris. O ta sirena, su kuria mus pažadino penktą valandą ryto... Aš galvojau, kad čia tuoj siaubo filmas prasidės – aplinkui tamsu, visi nesiorientuoja, mus kažkur veža ir kažką reikės daryti. Tikrai nebūčiau atspėjusi, kad reikės kopti į kalną paryčiais“, – pusfinalio užduoties pradžią prisimena „Salos“ dalyvė Goda.

Kelias Raudonojo kalno viršūnės link tikrai nepavydėtinas – aplink nėra nei šešėlių, nei užuovėjos, akmenimis grįstą taką keičia klampus smėlis, krūmai ir labai stati įkalnė. Toks iššūkis pasirodė per didelis šou dalyvei Redai – pasiekusi pusiaukelę mergina pasiskundė, kad jai labai skauda čiurną ir ji nebegalinti tęsti. Jos vaikinas, raumeningasis Nerijus, kalno viršukalnėje nepamatęs Redos, suprato, kad mergina užduoties neįveikė. Vyro akyse pasirodė ašaros.

„Aš labai bijau ją prarasti...  Jei dėl to, kad ji negalėjo įveikti užduoties, ji gali iškristi iš žaidimo – nežinau, ką čia daryčiau be jos. Kai jau pasiekėm viršūnę, tai man ir tas saulėtekis nebuvo svarbus – galvojau tik apie Redą ir kaip padaryti, kad ji kuo ilgiau liktų kartu su manim čia, „Saloje“, – verkdamas atviravo Nerijus.

Kaip ir kiekvieną trečiadienį, taip ir šį, „Saloje“ įvyks iškritimo vakaras, kurio metu paaiškės vienas vaikinas ir viena mergina, kurie turės palikti projektą iki finalo likus tiek nedaug laiko. Tariantis, kurią merginą išmesti iš „Salos“, tarp vaikinų įsiplieks lig šiol dar negirdėti pykčiai ir aistros – sportininkas Tadas nesuvaldys savo įsiūčio, kai išgirs, kad kiti dalyviai nori pašalinti jo merginą Vaidą.

„Jie yra kaušai paskutiniai ir nėra daugiau apie ką čia kalbėti, – supykęs buvo Tadas. – Aš į juos žiūrėjau net su neapykanta akyse – jie kaltina, kad Vaida čia vaidina prieš kameras, lyg būtų kokiam romantiškame filme. O iš tiesų, tie bernai tiesiog pavydi, kad patys nesusirado poros ir jų niekas nepriima į tą filmą. Aš vos tvardžiausi, gniaužiau kumščius ir galvojau, tik pasakykite ką nors apie ją.“

GALERIJA

  • Kietuolis raumenų kalnas Nerijus projekte pravirko: nežinau, ką be jos daryčiau
  • Kietuolis raumenų kalnas Nerijus projekte pravirko: nežinau, ką be jos daryčiau
  • Kietuolis raumenų kalnas Nerijus projekte pravirko: nežinau, ką be jos daryčiau
  • Kietuolis raumenų kalnas Nerijus projekte pravirko: nežinau, ką be jos daryčiau
  • Kietuolis raumenų kalnas Nerijus projekte pravirko: nežinau, ką be jos daryčiau
  • Kietuolis raumenų kalnas Nerijus projekte pravirko: nežinau, ką be jos daryčiau
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Brianna

Šiemet 2019 m. Man buvo toks palaimingas, kad Dievas man suteikė pagrindą laimingai vėl gyventi po to, kai buvo pertrauktas širdis 3 mėnesius, kai mano vyras nepaisė manęs ir grįžo į savo šeimininką. Aš patyriau ir išgyvenau visus emocinius kankinimus, nes aš negalėjau gauti jokios pagalbos, kad galėčiau sugrąžinti savo vyrą, kol mano kolegos, kuri man suteikė jai visišką įsitikinimą, kad jis gali padėti man. Aš susisiekiau su dr. Wealthy ir klausiausi jo žodžių ir sekėjau jo pateiktais nurodymais. Ar galėtumėte manyti, kad mano vyras sugrįžo namo per 12–16 valandų, kaip sakė jis ir šiandien, mano santuoka atkurta ir dėkoju, dėkoju ir dėkoju Dievui, kad naudojosi dr. sulaužyta santuoka. Ar yra kas nors iš ten, kuriam reikia grįžti prie jo ar jos mylėtojo, ar jam reikia bet kokios pagalbos? Tada aš siūlau jums susisiekti su Dr Wealthy dabar per savo el. Pašto adresą: wealthylovespell@gmail.com ARBA jūs taip pat galite jį sušaukti +2348105150446 daugiau informacijos. Dievas palaimins

ole

matyt kad tu reda myli dabar mobilus surasi rwdute labai grazi jusu pora lauksim vestuviu

ole

pasikeiskit tel nr grisit ilietuva ir susirasi reda neverk nerijau kur tavo bus rasi net gaila taves

SUSIJUSIOS NAUJIENOS