Ko vienišiai ieško pažinčių portaluose – meilės ar audringų naktų? | Diena.lt

KO VIENIŠIAI IEŠKO PAŽINČIŲ PORTALUOSE – MEILĖS AR AUDRINGŲ NAKTŲ?

  • 0

Ketvirtadienio pavakarės LNK laidoje „Yra kaip yra“ 17.25 val. – išskirtinės moterų ir vyrų istorijos apie internetines pažintis. Laidoje dalyvausianti Lina sakys, kad ji įsimylėjo musulmoną bei su juo bendrauja naudodamasi „Google Translate“ programa.

Anksčiau Lina tikino, kad dėl meilės taps musulmone, tačiau moteris nuėjusi pas būrėją išgirdo įspėjimą, kad, jeigu susidės su musulmonu, taps jo auka. Šiuo metu Lina jau 9 mėnesius internetu bendrauja su musulmonu ir jaučiasi laiminga.

Kita laidos dalyvė – Monika. Ji laidoje sakys, kad vyrai nemoka būti palikti ir nemoka išeiti pakelta galva. Prieš mėnesį moteris pažinčių portale susipažino su vyru, kuris ją sužavėjo, nes ją užkalbino ne taip, kaip visi – nesiuntinėjo širdelių bei nekūrė eilėraščių. Praėjus vos savaitei Monika su 40 metų vyru „sugulė“. Po audringos nakties Monika vyrui nusiuntė savo telefono numerį, o naujasis draugas pradėjo ją atakuoti – kiekvieną rytą Monika gaudavo po 8-10 trumpųjų žinučių. Kaip sako Monika, jos naujasis draugas pasidarė per daug saldus. Monika laidoje sakys, kad po kurio laiko su vyru nutraukė visus ryšius, o šis pasamdė nusikaltėlį, kad ją užpultų – nei rankinės, nei telefono neatėmė, bet moterį apipylė skysčiu. Vėliau moteris išsiaiškino, kad jis taip keršija visoms moterims, kurios jį palikdavo, į policiją yra kreipusi ne viena buvusi Monikos mylimojo mergina.

Kitas laidos dalyvis Darius – 45 metų prekybos agentas. 2011 metai vyrui buvo sunkūs – išsiskyrė ir su žmona, ir su meiluže. Vyras sakys, kad kurį laiką jo gyvenimas buvo monotoniškas – grįždavo iš darbo, išgerdavo alaus ir eidavo miegoti, tačiau nutarė, kad po darbo reikia kitos veiklos, todėl pradėjo aktyviai lankytis pažinčių portaluose. Darius anketą susikūrė labai atsakingai – pridėjo daug gražių nuotraukų ir eilėraščių.

Vyras sako, kad portale pakalbėjo su keliais tūkstančiais merginų, išsiuntė ne vieną tūkstantį laiškų. Darius sako, kad moterims, kurios lankosi tokiuose portaluose, vedybų nereikia: „Čia daugelis nenori „ženytis“, tik pasibučiuoti“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS